Les olesanes comencen, aquest dijous, la pretemporada al pavelló de bàsquet  © Svetlana Akimova

El projecte de Carlos Iglesias al capdavant del sènior femení A és a punt de començar. Les olesanes faran la primera sessió demà, a les 20.00h, amb una plantilla amb cares noves. La pretemporada constarà de pràcticament quatre setmanes abans que el 16 de setembre arrenqui la lliga regular, a la pista del CB Prat (12.45h).

El conjunt olesà s’ha reforçat per mantenir les prestacions a Segona Catalana. Ariadna Benages (que torna a casa des del CB Martorell), Júlia Salanova (Escola Pia Àguiles) i Marta Flores (JE Terrassa) són les peces que se sumen al curs 2018-2019, així com el mateix tècnic, Carlos Iglesias, que encara la seva primera temporada com a olesà. A més, Anna Carla Martínez, que va patir una lesió greu de genoll, podria incorporar-se a la dinàmica de l’equip a principis de 2019.

Durant la pretemporada, les jugadores del sènior femení B, Txell Montserrat, Ainhoa Tórtoras, Andrea González i Olga Calabuig entraran en la dinàmica de l’equip. És previst que Montserrat i Tórtoras entrin en la roda dels partits del sènior femení A, mentre que González i Calabuig podran tenir també presència en els entrenaments i partits del conjunt d’Iglesias.

El nucli dur de l’equip es mantindrà, amb Maria Moya, Lara Pallarès, Mireia López, Raquel Checa i Laia García. Rebeca Morell passa al sènior B per incompatibilitats amb els horaris de feina i estudis i Cèlia Cerezuela, que va patir una greu lesió en l’inici del curs passat, són les baixes d’aquesta campanya.

Amb un amistós confirmat

Pel moment, la pretemporada de les olesanes preveu un partit de preparació ja confirmat. Serà l’1 de setembre a la pista del CB Sant Andreu de la Barca (16.30h), mentre que el següent cap de setmana, les d’Iglesias podrien disputar un altre amistós, amb l’horari encara per confirmar.