El sènior masculí A debutarà a casa davant l’AD Torreforta, el 30 de setembre © Cargol Comunicació

La temporada 2018-2019 té data d’inici després del sorteig del calendari fet públic per la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ). Es tracta dels dos sèniors masculins i del sènior A masculí. El sènior A, dirigit per Josep Maria Òrrit, engegarà el 30 de setembre a casa, davant l’AD Torreforta A. El primer desplaçament serà una setmana més tard, a la pista del CB Àguiles (el 6 d’octubre). La lliga tindrà 26 jornades i la última per als d’Òrrit serà a casa contra el CB Prat. La resta de rivals del grup 01 de Primera Catalana seran el CB Santfeliuenc A, el Centre Catòlic L’Hospitalet, l’AB El Vendrell, el Bàsquet Sama Vilanova, el Bàsquet Ribes, el CB Valls, el Bàsquet Sant Boi A, Els Monjos BC A, el Basket Almeda i el CB Gavà.

Calendari de partits curs 2018-2019 del sènior masculí A

El sènior femení A s’estrena a El Prat

L’equip de Carlos Iglesias serà el més matiner a començar a competir. El 16 de setembre, les olesanes visitaran la pista del CB Prat (12.45 hores) en la primera jornada del curs. Hauran d’esperar a la segona jornada per trobar-se amb l’afició olesana davant el Bàsquet Molins. L’estrena a casa serà el diumenge 23 de setembre (18.00 hores). Les olesanes clouran la fase regular el 19 de maig amb la visita del CE Xamba Vilafranca A.

En el grup 2 de Segona Catalana, la resta de rivals seran el CB Cubelles, el CB Vilatorrada, el CB Sant Just, l’AESE B, el CB Torrefarrera A, el Sedis Efausa, el CB Gavà 1, el CEB Sant Jordi, el Bàsquet Llor, el CEJ L’Hospitalet B, el BF Viladecans B i el CB Calaf.

Calendari de partits curs 2018-2019 del sènior femení A

Debut a Tercera a casa
El sènior B masculí, de la seva banda, estrenarà categoria a casa i formarà part del grup 4 de Tercera Catalan. Després de l’ascens el curs passat, el conjunt de Paco Cornejo ja ha marcat el 30 de setembre al calendari com el dia del seu debut. Els olesans rebran el CB Igualada C (19.30h) la primera jornada del curs. El SA Súria A serà el primer rival que visitin, i el derbi contra el CB Esparreguera tancarà la lliga regular, el 12 de maig a Olesa. Els olesans s’enfrontaran a l’AE L’Esquitx, al CB Solsona, al CE Gelida, al Manresa, al Bàsquet Sitges, al Club Nou Bàsquet Vilanova, al CB Navàs B, a l’Òdena CB A, al CB Corbera i al CEB Navarcles.

Calendari de partits curs 2018-2019 del sènior masculí B