Activitats Esportives

PRESENTACIÓ DELS EQUIPS. És l’acte més multitudinari i el que aplega tots els equips del club. Es celebra durant el mes de novembre i sempre hi ha alguna sorpresa. El més especial va ser, en la tardor de 2012, en l’estrena oficial del NB Olesa a l’escenari de La Passió. Una imatge per a la història.

CAMPUS DE SETMANA SANTA. És juntament amb el Campus d’Estiu una de les activitats amb més demanda. És l’oportunitat que tenen els jugadors de categoria ESBOL fins a cadet per canviar la rutina dels entrenaments a pista per fer activitats complementàries en un altre entorn i en plena convivència. Els objectius del Campus de Setmana Santa són la pràctica intensiva del bàsquet, la convivència entre nens, nenes, nois i noies de diferents edats, la col·laboració, compartir estones, ajudar, ensenyar, aprendre, gaudir… treballar en equip durant tota l’estada, enfortir amistats i fer-ne de noves.

CLÍNICS. La formació és un dels aspectes essencials en el creixement esportiu i personal per als nostres jugadors i entrenadors. Cada temporada la coordinació esportiva promou unes sessions dirigides per entrenadors de prestigi. Els tècnics dels diferents equips del NBO adquireixen coneixements en la millora del seu aprenentatge cap als nostres jugadors.

CAMPUS D’ESTIU. Un cop finalitza la temporada el Campus d’Estiu és una oportunitat per als nois i noies dels equips del NB Olesa de canviar els registres dels entrenaments durant el curs. El mes de juliol suposa seguir jugant a bàsquet des d’un vessant més lúdic amb activitats complementàries.

CASTANYADA / DIADA DE NADAL. Durant la temporada hi ha diverses activitats de caire social com la Castanyada o la Diada de Nadal. Durant unes hores hi ha partits entre els entrenadors, jugadors i pares i mares de la família del NB Olesa. Com a colofó es reparteixen castanyes i xocolata desfeta per als assistents.