Després d’una temporada històrica pel Nou Bàsquet Olesa, toca presentar les noves plantilles dels Sèniors A per la temporada 2022-2023.

Per part del Sènior A Masculí, la plantilla només suma un canvi per afrontar el repte de Copa Catalunya. El club ha apostat per renovar al staff tècnic de la temporada anterior, compost pel Víctor Belenguer, Sergi Andreu i Joan Pascual, amb el qual es va aconseguir l’històric ascens de categoria i el Campionat de Catalunya de Primera Catalana.

Per part dels jugadors, dels onze que van assolir la fita, deu han estat renovats, comptant únicament amb la baixa de David “Chacho” Camacho. La novetat arriba en la posició de base amb el fitxatge de Daniel Roy, procedent del Club Bàsquet La Mercè.

Passant a la plantilla del Sènior A Femení, el primer canvi per la temporada vinent el trobem a la banqueta. Xavier Armengou, Gerard Safont i Juanma Aloy deixen la direcció de l’equip després d’haver aconseguit classificar-se per les Fases d’Ascens a Copa Catalunya, quedant-se a una victòria de la Final Four. El cos tècnic que agafarà el timó de l’equip està compost pel Just Díaz i el Néstor Ponce.

A nivell de jugadores, el Sènior A Femení també ha renovat el bloc que va aconseguir classificar-se per les Fases d’Ascens. La plantilla només suma les baixes de Santa Carrasco i de Clara Bargalló.

Sènior A Masculí: Sergi Alà, Josep Alemany, Enric Aliaga, Salva Claramunt, Ignasi Expósito, Albert Fontanals, Marc Fontanals, Ruben Morales, Albert Nafria, Ruben Romero, Daniel Roy

Sènior A Femení: Queralt Almasqué, Laura Aniento, Magda Jané, Laura Moya, Maria Moya, Clàudia Sabaté, Júlia Salanova, Laura Salinas, Núria Soler, Júlia Tena, Carla Xairó