Banquetes assignades

La temporada 2018-2019 ja està definitiva i l’NB Olesa tindrà 21 equips de competició © Cargol Comunicació

A menys de dues setmanes perquè tots els equips de l’NB Olesa es posin en marxa, l’organigrama tècnic per al curs 2018-2019 ja està definit i tots els conjunts ja saben quins seran els seus entrenadors. Enguany, el club comptarà amb 21 equips de competició, a banda de l’ESBOL, l’escola de bàsquet per als més petits.

En clau masculina, Josep Maria Òrrit tornarà a fer-se càrrec del sènior A, després d’aconseguir la salvació a Primera Catalana el curs passat. Albert Barrachina en serà el preparador físic i Ferran Cunillé exercirà de delegat d’aquest conjunt. Qui també repetirà serà Paco Cornejo, en aquest cas al capdavant del sènior B i amb l’encàrrec de debutar a Tercera Catalana. Nelson López serà el segon entrenador d’un equip que estrena categoria aquesta temporada.

Equips doblats en cadet i júnior

Més avall, l’NB Olesa tindrà els equips doblats. La temporada 2018-2019, hi haurà dos equips de categoria júnior i dos de categoria cadet. Xavi Armengou dirigirà el júnior A, acompanyat per Joan Manel Aloy; Ferran Cunillé entrenarà el júnior B, una de les novetats de la propera campanya; el cadet A estarà sota les ordres de Nelson López, amb Carlos Toribio com a mà dreta; i Gerard Safont, que torna al club com a tècnic, serà el responsable del cadet B.

En els equips femenins de competició, Carlos Iglesias pren el relleu a Andreu Aguilà. Xiki Almendro tornarà a ser el tècnic auxiliar d’aquest equip. El tàndem format per Oriol Franch i Joan Pascual tornaran a repetir amb el sènior B, i Joan Gotsens i Meritxell Grau s’estrenaran amb el cadet.

12 conjunts de formació

Pel que fa als equips de base, l’NB Olesa tindrà 6 equips masculins i 6 de femenins. En la branca masculina, Xavi Armengou dirigirà l’infantil masculí vermell, amb Jordi Juaní i Gerard Carrera com a part de l’staff tècnic. També en infantil, Jonathan Lamhamdi dirigirà el negre, i l’acompanyarà Marc Martí, que fa el salt des de l’ESBOL.

En categoria mini, Sergi Andreu assumirà el mini vermell, i Eudald Safont en serà el segon entrenador. El mini negre estarà entrenat per Sito Barranco, que arriba des del mini femení negre, i Pol Ibáñez. En els equips premini, Víctor Expósito i Arnau García estaran junts una temporada més dirigint el premini vermell i Gerard Safont, David Martín i Joan Margarit entrenaran el premini negre.

En femení, la branca dirigida per Cèlia Cerezuela respirarà entrenadores femenines pels quatre costats. Dels 6 equips, 5 d’ells estaran dirigits per noies. Víctor Expósito es farà càrrec de l’infantil femení, amb l’ajuda d’Eulàlia Vila. En la categoria preinfantil, Maria Cerezuela entrenarà l’equip amb Clàudia Díaz com a segona entrenadora.

Pel que fa als conjunts mini, la secció femenina comptarà amb 3. El vermell estarà sota les ordres de Cèlia Cerezuela i Jana Garcia i Laia Aguilà com a entrenadores auxiliars. Eulàlia Vila s’encarregarà del negre, amb el debut d’Elena Pubill com a tècnica. Qui també debutarà com a entrenadores principals seran Olga Calabuig i Eva Almasqué, que es faran càrrec del mini blanc. Ariadna Benages i Lara García entrenaran el premini femení.