El sènior masculí A comença aquest dilluns la pretemporada © Cargol Comunicació

El sènior masculí A del Nou Bàsquet Olesa (NBO) comença la pretemporada aquest dilluns 21 d’agost. La plantilla olesana està convocada al Pavelló Municipal de Bàsquet per posar-se sota les ordres de Josep Maria Òrrit, qui després de segellar la permanència a Primera Catalana iniciarà el curs des del primer dia. L’NBO prepararà durant cinc setmanes l’estrena a la competició oficial prevista pel 30 de setembre, a casa, davant l’AD Torreforta.

Els olesans compten amb les novetats d’Ignasi Expósito (CB Esparreguera), Javi Cáceres (CB Martorell), Chacho (CB Castellbisbal) i Many (CB Martorell). De la plantilla del curs passat continuen Albert Fontanals, Marc Fontanals, Enric Aliaga, Albert Pascual, Albert Nafria, David Checa, Salva Claramunt i Pol Dòria. Les úniques baixes han estat Jordi Matas i Cesc Clanchet.

L’equip de Josep Maria Òrrit disputarà quatre amistosos en aquesta pretemporada davant el CN Terrassa (2 de setembre), Sfèric Terrassa (8 de setembre), CE Sant Nicolau (18 de setembre) i CN Terrassa (26 de setembre).