El tècnic igualadí assumeix el repte a la banqueta olesana © NBO

Víctor Belenguer ha estat l’escollit com a nou entrenador del sènior masculí A de l’NB Olesa. El tècnic igualadí, que va arribar a Olesa el març passat substituint Paco Cornejo a la banqueta del sènior masculí B, agafa el relleu a Ferran Cunillé i Albert Barrachina. Després de segellar la permanència a Tercera Catalana amb el sènior masculí B amb una fase de permanència trepidant, Belenguer assumeix el repte
“amb la motxilla carregada d’il·lusió i amb l’ambició necessària per ser competitius”.

Belenguer -que ha compartit banqueta amb Gerard Safont al sènior masculí B- explica que “la meva acollida al club va ser molt càlida fa tres mesos. Em sento un olesà més que simplement vull aportar el meu granet de sorra per a fer aquest club una mica més gran”. El llistó és alt tenint en compte que el duet format per Cunillé i Barrachina va guiar els olesans a disputar-se un lloc per ser el millor quart equip de Primera Catalana després d’estar lluitant fins la darrera jornada per jugar les fases d’ascens a Copa Catalunya.

Valents, atrevits i treballadors

L’NB Olesa va perfilant les línies mestres de la propera temporada. “L’equip serà valent, atrevit i treballador. Vull que oferim un joc atractiu per omplir el pavelló cada quinze dies”, assegura Belenguer en el seu aterratge a la banqueta del sènior masculí A. Tots aquests propòsits garantirien estabilitat al capdavant de la direcció masculina i projectarien els olesans al repte de trucar la porta a Copa Catalunya.

De la temporada passada tenen assegurada la continuïtat Salva Claramunt, Ignasi Expósito, Enric Aliaga, Marc Fontanals, Albert Fontanals i David Checa. Belenguer i la direcció esportiva segueix treballant en la recerca de les primeres cares noves per consolidar el projecte del sènior masculí A.