Després del bon treball del curs passat, el tècnic seguirà a la banqueta olesana © NBO

Carlos Iglesias (Barcelona, 1978) s’ha guanyat la confiança a pols i la junta directiva ha decidit renovar-lo com a entrenador del sènior femení A. Va aterrar l’estiu passat per tancar una etapa de dos anys i mig amb Andreu Aguilà a la banqueta olesana procedent del CB Igualada. A més de Iglesias, a la banqueta olesana continuarà Xiki Almendro, com a segon, i Juanma Aloy s’incorpora al cos tècnic.

Amb Iglesias a la banqueta, les olesanes no només van deixar de patir a Segona Catalana sinó que es van apropar als llocs d’ascens a Primera. “La temporada passada va ser molt positiva. La il·lusió pel bàsquet femení ha tornat a Olesa”, confessa Iglesias, qui va haver de fer mans i mànigues per mantenir l’NB Olesa fort en la competició arran de les continuades lesions. “Aquest aspecte ens va fer perdre el rumb en alguns partits. Tot i així, l’esperit competitiu del vestidor ens va fer somiar amb fites que potser no pertocaven”, explica. La recuperació d’Anna Carla Martínez en el tram final del curs va ser la nota més positiva.

De cara al curs vinent, Iglesias assegura que “buscarem el màxim de victòries que ens portin a la plaça d’ascens a Primera”. A Olesa ningú vol parlar obertament de presentar candidatura a l’ascens però la direcció esportiva està fent totes les gestions possibles per fer una passa endavant i consolidar el projecte encaminat cap a un repte més llaminer.

Un únic fitxatge confirmat i a l’espera de dos més

En aquest sentit, l’NB Olesa està confeccionant la plantilla per a la temporada vinent. Fins aleshores ha presentat una sola incorporació: Clara Bargalló. La jugadora de Capellades, que ocupa la posició d’aler, prové del CB Vilanova, de Tercera Catalana, tot i que la seva trajectòria passa per al CB Igualada on va jugar-hi 12 temporades i va militar a Copa Catalunya femenina. “Tenia ganes de tornar a jugar en un equip que m’oferís un alicient. Després de dos entrenaments vaig tenir claríssim de jugar a Olesa, explica Bargalló, qui va concidir amb Júlia Salanova a Igualada: “vam ascendir a Primera Catalana i tan debò ho repetim a Olesa”, recorda.

Així, tenen la continuïtat assegurada, Anna Carla Martínez, Maria Moya, Júlia Salanova, Marta Flores i Ariadna Benages. A més, s’hi suma Ainhoa Tórtoras -que el curs passat va alternar la seva presència als sèniors A i B-. Laia Garcia i Laia Pallarès són baixa i ja es van acomiadar a finals del curs passat. En els propers dies es farà oficial la incorporació de dues jugadores més que consolidaran la plantilla per a la temporada vinent.