Ja es coneixen els calendaris

Les olesanes debutaran lluny d’Olesa a Segona Catalana @ Enric Albarracín

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha fet públic els calendaris de la temporada 2019-2020 dels equips sèniors del NB Olesa. El sènior masculí A, que jugarà al grup 3 de Primera Catalana, tindrà com a rivals el CB Àguiles, CB Vilatorrada, La Salle Manresa, CN Terrassa, ASFE Sant Fruitós, Bàsquet Ribes, Sant Quirze BC, Bàsquet Molins, CN Sabadell, CEB Pallejà, Bàsquet Samà Vilanova, CE Sant Nicolau i Bàsquet Sant Boi. La competició de lliga començarà el 29 de setembre i finalitzarà el 10 de maig després de 26 jornades.

L’equip que dirigeix Víctor Belenguer obrirà i tancarà la lliga a Olesa. El debut a la competició serà el 29 de setembre davant el CN Sabadell mentre que el primer partit a domicili serà el 6 d’octubre a la pista del Bàsquet Ribes. El calendari ja és disponible al web de la FCBQ.

Mentrestant, el sènior masculí B jugarà una temporada més a Tercera Catalana. El conjunt que dirigirà Jaume Pallarol s’estrenarà el 29 de setembre a casa davant el Bàsquet Sitges i el primer partit a domicili serà el 6 d’octubre davant el CEB Navarcles. Els rivals dels olesans aquest curs són el Bàsquet Cardona, CB Roquetes Garraf, La Salle Manresa, CB Artés, Bàsquet Sitges, CEB Navarcles, CB Santpedor B, CE Gelida, SA Súria, CNB Vilanova, CB Navàs B, Els Monjos BC i SE Casal Vilafranca. El calendari ja és disponible al web de la FCBQ.

EL SÈNIOR FEMENÍ A S’ESTRENARÀ A DOMICILI

Les olesanes debutaran a Segona Catalana a Santa Coloma de Queralt davant el CB Àguiles, el 28 de setembre. L’equip de Carlos Iglesias s’estrenarà a casa, una setmana després, rebent el CE Xamba Vilafranca. L’NB Olesa tindrà com a rivals l’AEC Collblanc, Bàsquet Molins, CEJ L’Hospitalet, CB Àguiles, CB Castellbisbal, CB Salou, CB Prat, CB Nou Esplugues, CE Xamba Vilafranca, CB Cubelles, CB Sant Just, Barça CBS B i CB Tarragona. El calendari ja és disponible al web de la FCBQ.