Triple ració per començar

Les olesanes jugaran el primer partit a casa aquesta temporada © Cargol Comunicació

La primera cita del curs pel Nou Bàsquet Olesa és diumenge 22 de setembre amb una triple cita al Pavelló Municipal de bàsquet: el 5è Memorial Joana Grau i les estrenes del júnior masculí el debut del sènior femení A a casa davant el Bàsquet Molins, corresponent a Segona Catalana. Durant el matí, de 9.30 hores a 13.30 hores, els equips infantils disputaran alguns partits de preparació. A la tarda, de 16.30 a 17.30 hores, tindrà lloc els partits en les categories mini i premi (masculí i femení). Un dels moments més emotius de la jornada serà l’acte de signatures dels nous jugadors del NB Olesa, que pretén ser un reconeixement al pas de l’Escola de Bàsquet cap als equips federats. També es farà el lliurament del premi del concurs ‘NBO pel món’ qui el guanyador rebrà una pilota signada pels jugadors del primer equip del Bàsquet Manresa, de Lliga ACB.

D’altra banda, el sènior femení A de l’NB Olesa s’estrena a casa davant el Bàsquet Molins. “L’equip està amb la moral als núvols després de la victòria a la pista del CB Prat. Diumenge, per tots els ingredients que envolta el partit amb el Memorial, fa que hi hagi un afegitó de motivació i responsabilitat”, assegura Carlos Iglesias. Les olesanes han obert amb bon peu la competició i volen alargar-ho mantenint la imbatibilitat. El tècnic de l’NB Olesa reconeix que “després de veure el partit davant l’AESE, el Bàsquet Molins serà un duel molt físic davant un rival que no dona cap pilota per perduda”. Una de les novetats del curs serà que es farà la tuitransmissió (la transmissió per escrit en directe al perfil de Twitter @nbolesa) dels partits que el sènior masculí A i el sènior femení A juguin a Olesa. Aquest diumenge es podrà seguir l’NB Olesa i el Bàsquet Molins, a càrrec d’Eudald Safont.

Debut dels Interterritorials

Un altre al·licient de diumenge dins el 5è Memorial Joana Grau serà l’estrena d’un dels dos equips que aquest curs jugarà a Interterritorial. L’infantil masculí vermell, amb Xavi Armengou a la banqueta, rebrà el TGN Bàsquet en el primer partit oficial del curs. Els olesans, amb el dubte d’Anton Villar, volen començar sumant un triomf a casa. En canvi, el júnior masculí A debutarà dissabte a la pista del FC Martinenc, també a Interterritorial. Amb un equip completament nou i amb l’herència de l’equip cadet masculí A de Ferran Cunillé que va enlluernar a Interterritorial el curs passat, Armengou vol seguir la mateixa línia d’èxit a categoria júnior.