Calendaris a punt

Els equips de promoció de l’NBO ja coneixen els partits de la primera fase © Cargol Comunicació

Els equips de promoció del Nou Bàsquet Olesa ja coneixen els rivals de la primera fase de competició. Fins a 15 equips (des de premini fins a cadet) començaran la lliga el proper cap de setmana. Les jornades de descans seran la del 12 d’octubre, la de l’1 de novembre i la del pont de la Puríssima.

Els conjunts cadets s’estrenaran amb dos partits a domicili i un a casa. El femení de Joan Gotsens aixecarà el teló davant l’AEC Collblanc-Torrassa el proper dissabte i clourà la primera fase en un derbi davant el CB Esparreguera el 22 de desembre. En clau masculina, el cadet vermell visitarà l’AEB La Palma en la primera jornada, mentre que el cadet negre viurà un derbi a Esparreguera per encetar la lliga. Viladecans serà la última parada per al cadet vermell i la visita del CB Castellbisbal posarà punt i final a la fase prèvia per al cadet negre.

En categoria infantil, el conjunt dirigit per Jonathan Lamhamdi visitarà el CB Martorell en la primera jornada. En el cas del femení, l’equip dirigit per Víctor Expósito farà quilòmetres en la primera fase. La primera jornada, però, li té reservat un derbi a la pista del CB Esparreguera. Tots dos equips acabaran la lliga abans del Nadal a casa. Els primers, contra el CB Castellet; les segones, davant l’Escola Joviat.

Repte exigent a Interterritorial

L’infantil masculí vermell, que competirà a Interterritorial, debutarà contra el TGN Bàsquet el proper diumenge 23 de setembre. El conjunt de Xavi Armengou acabarà la fase regular el 25 de maig a casa, davant el Club Bàsquet Cornellà.

El preinfantil femení també viatjarà lluny d’Olesa. La primera setmana de competició serà a casa davant el CB Llívia Puigcerdà. Les de Maria Cerezuela clouran la fase prèvia també a casa, contra l’Escola Joviat el 22 de desembre.

Grup de derbis, on estarà el mini masculí vermell: Gelida, Martorell, Castellbisbal o Esparreguera seran alguns dels seus desplaçaments. Els de Sergi Andreu engegaran motors visitant la pista del Casal Vilafranca. El mini masculí negre, de la seva banda, debutarà a la pista del Bàsquet Molins i acabarà a la pista del Bàsquet Ribes.

El Barça, de nou

Els minis femenins tindran plats forts per començar a rodar. El vermell, dirigit per Cèlia Cerezuela, rebrà la visita del Barça CBS en la primera jornada. També s’enfrontarà a l’equip blaugrana el blanc, al Pavelló de bàsquet d’Olesa. El negre, a càrrec d’Eulàlia Vila, s’enfrontarà al Bàsquet Castelldefels en la primera jornada.

I en premini, el masculí vermell s’estrenarà contra el CB Nou Esplugues al CEM Les Moreres. El negre, de Gerard Safont, David Martin i Joan Margarit, s’estrenarà amb un dels desplaçaments més llargs de la primera fase. Berga serà la primera parada per als olesans, que també trepitjaran Artés, Súria i Esparreguera.

El premini femení d’Ariadna Benages jugarà la primera jornada contra La Salle Manresa i acabarà aquesta primera fase davant el Paidos-ASFE Sant Fruitós, el 22 de desembre.