Concorregut 5è Memorial Joana Grau

El Pavelló Municipal d’Olesa ha viscut una jornada de bàsquet molt intensa © Cargol Comunicació

Aquest diumenge va tenir lloc la cinquena edició del Memorial Joana Grau com a tret de sortida de la temporada 2018-2019 de l’NB Olesa.  Els equips infantils,  mini i premi (masculí i femení) van disputar partits de preparació i la cirereta del pastís va ser . Un dels moments més emotius de la jornada va ser l’acte de signatures dels nous jugadors del NB Olesa, com a reconeixement al pas de l’Escola de Bàsquet cap als equips federats. En les fotografies, els menuts de l’entitat van ser acompanyats per jugadors dels dos equips sèniors A.

El president de l’NB Olesa, Jordi Dalmases, ha explicat en una entrevista a Olesa Ràdio que “el Memorial Joana Grau és la nostra festa d’inici de temporada. Diumenge vam viure una jornada molt engrescadora i esperem que tingui continuïtat durant tot l’any”. Dalmases assegura que “ha de ser una temporada clau per l’NBO perquè l’Ajuntament ha d’executar les obres de remodelació dels vestidors del pavelló i la cobertura de la pista externa”.

El sènior femení, amb la directa posada

Les olesanes han posat la cirereta del pastís al 5è Memorial Joana Grau amb una victòria contundent que fa més bo el triomf aconseguit en la primera jornada a El Prat. L’equip de Carlos Iglesias ha sortit a la pista amb ganes d’oferir la seva carta de presentació en l’estrena a casa. Maria Moya ha anotat els primers cinc punts en dos minuts (5-0) però el Bàsquet Molins ha reaccionat amb un parcial de 2-5. Abans del descans un triple de Lara Pallarès ha tancat el primer quart molt ajustat en un duel molt intens a la pista (14-12). En el segon, les olesanes han anat a més i s’ha arribat al descans amb un màxim avantatge de +8 (25-17). En la represa, el guió ha estat el mateix que en la primera part. El Bàsquet Molins s’ha situat en zona i s’ha mantingut l’avantatge. Fins que en l’últim quart quan un triple de Moya ha estat la sentència (47-33). L’epíleg final de les olesanes ha estat de traca amb un parcial de 23-9 per segellar la segona victòria del curs i seguir invictes.