Marta Aldomà, una exCopa pel femení

La jugadora de Cervera formava part del CB Igualada de Copa Catalunya el curs passat © NBO

El projecte del sènior femení A ha posat la cirereta del pastís amb un nou fitxatge: Marta Aldomà (Lleida, 1999). La jugadora de Cervera, que ocupa la posició d’interior, arriba procedent del CB Igualada, de Copa Catalunya femenina. “És un reforç de luxe, té talent i experiència d’haver jugat en una categoria de nivell com Copa Catalunya”, assegura Carlos Iglesias, tècnic de les olesanes. La jugadora cerverina, que va veure in situ la victòria de les olesanes diumenge passat davant el Bàsquet Molins, podria debutar aquest diumenge a la pista del CB Torrefarrera amb la samarreta de l’NBO.

“Sóc a Olesa perquè m’ha agradat la proposta esportiva i és la millor combinació que puc fer estudiant a Barcelona”, admet Aldomà. L’exjugadora del CB Igualada, que entre setmana viu a Barcelona per seguir els seus estudis d’Humanitats a la UPF i Relacions Internacionals a la UOC explica que “tenia dubtes on jugar aquest curs però el projecte de l’NB Olesa compleix els meus requisits d’horaris i, sobretot, esportius”. La trajectòria d’Aldomà en el bàsquet recórre un trajecte curt: Cervera-Igualada. Va iniciar-se al seu poble natal a la comarca de La Segarra per incorporar-se al CB Igualada de ben petita. En categoria cadet de segon any i els dos anys de júnior va tornar a vestir els colors del club del seu poble fins a tornar al CB Igualada al sènior femení, a Copa Catalunya. De l’NB Olesa, Aldomà admet que “en tinc poques referències. He vist jugar els equips de formació per la proximitat amb Igualada i, quan era més petita recordo haver vingut a Olesa a veure algun partit de Lliga Femenina”.

Seduïda pel projecte olesà

La cerverina, que ja s’ha entrenat amb les seves companyes, reconeix que “la dinàmica de l’equip m’ha sorprès molt positivament”. Marta Alomà es converteix en el quart fitxatge del sènior femení A aquesta temporada -Ariadna Benages (CB Martorell), Júlia Salanova (Escola Pia Àguiles) i Marta Flores (JE Terrassa) així com el mateix tècnic, Carlos Iglesias. La jugadora de Cervera explica que “l’NBO té un projecte sòlid i ambiciós per aquest curs. Hi ha molta il·lusió, ganes de treballar i bones vibracions per fer una bona temporada”, conclou.