Tres cares noves

Lara Pallarès, Rebeca Morell i Cèlia Cerezuela, les cares noves del femení A © NBO

El primer equip femení del NB Olesa va començant a prendre forma per afrontar amb garanties la temporada vinent a Segona Catalana. Les olesanes comptaran amb tres cares noves: Lara Pallarès (CB Sant Andreu de la Barca), Rebeca Morell (CB Esparreguera) i Cèlia Cerezuela, que torna a després de tres anys lluny de les pistes.

Aquesta setmana han finalitzat els entrenaments i el NB Olesa ha presentat les tres primeres incorporacions per al curs vinent. El tècnic Andreu Aguilà assegura que “el fitxatge de Cèlia Cerezuela ens aportarà moltíssim perquè té un talent espectacular, ha jugat en categories superiors, una bona visió de joc i ens donarà molta més intensitat en el joc, una de les mancances que va tenir l’equip la temporada passada”.

De Lara Pallarès, l’entrenador olesà ha dit que “ve d’ascendir el CB Sant Andreu de la Barca a Primera Catalana, serà un referent ofensiu, ens apostarà un alt percentatge d’encert en atac, té ritme i és una jugadora d’equip, tant a dins com a fora de les pistes”. Finalment, Rebeca Morell té, segons Aguilà, “un físic molt determinant en la posició que ocupa i que ens ajudarà a controlar la línia exterior del nostre joc”.

La direcció esportiva del NB Olesa no dóna la plantilla per tancada i segueix treballant per incorporar algun reforç de cara al curs vinent.

Cinc baixes significatives

El sènior femení A del NB Olesa comptarà amb quatre baixes de pes per al curs vinent. Tres d’elles -Laura Salas, Marta Viruega i Laia Cobos- van arribar el curs passat procedents del CB Martorell. Viruega ha deixat la pràctica del bàsquet i Cobos, Salas i Gemma Afonso han fet el salt al CB Esparreguera. A més, Ariadna Benages no segueix perquè marxarà d’Erasmus.

A més de Cerezuela, Morell i Pallarès, la plantilla del NB Olesa per a la temporada 2017-2018 la formaran Ana Carla Martínez, Maria Moya, Raquel Checa, Dulce Polo, Clara Gómez i Laia García, a l’espera d’incorporar alguna peça més.