Marc Fontanals, la traca final

Marc Fontanals és la tercera incorporació del NB Olesa per al curs vinent © NBO

Marc Fontanals (Olesa, 1993) és la tercera incorporació del sènior masculí A del Nou Bàsquet Olesa per a la temporada 2017-2018. El jugador arriba acompanyat del seu germà Albert amb qui van jugar plegats el curs passat al Sant Nicolau Sabadell. Un jugador jove, amb molta experiència, que reforça el projecte dels olesans en el retorn a Primera Catalana.

Fontanals, que també havia jugat a l’Aracena Collblanc, de Lliga EBA, medeix 1,98 metres d’alçada i ocupa la posició d’exterior. Després d’iniciar-se de ben petit a Olesa en el món del bàsquet, va recalar a les categories inferiors del FC Barcelona on va ser escollit MVP dels Campionats d’Espanya (2009) en categoria cadet.

El jugador olesà, que tenia altres ofertes, ha acceptat la proposta del NB Olesa per convertir-se en un dels referents per al proper curs. El tècnic Àlex Avilés explica que “és un jugador de molt talent i molt versàtil, que tot i la seva alçada pot arribar a jugar en la posició de base. Hem reforçat molt bé la plantilla i espero que fem una bona temporada”.

Plantilla tancada

La plantilla del primer equip masculí del NB Olesa ja està tancada amb les tres incorporacions anunciades dels germans Fontanals i Enric Aliaga. Del curs passat continuen Cesc Clanchet, Pol Doria, Ricard Bernades, Albert Pascual, Salva Claramunt, David Checa, Albert Nafria i Jordi Matas.

Mentrestant, de cara al curs vinent ja són confirmades quatre baixes al NBO. Es tracten de Sergio Pajares -torna a casa seva, Madrid, després de finalitzar el seu contracte laboral a Catalunya-; Sergi Alà -marxa al CB Esparreguera, de Copa Catalunya-, Quique Sánchez i l’ala-pivot Pere Aliaga.