Fan suar el Barça

Els veterans del NB Olesa han plantat cara als veterans del FC Barcelona © NBO

Els veterans del NB Olesa i del FC Barcelona han disputat un partit amistós al Pavelló de Bàsquet d’Olesa que ha acabat amb triomf blaugrana per un ajustat 64-66. Els olesans posen punt i final a una temporada d’èxit amb l’ascens a Primera Divisió.

En el primer període, la igualtat ha regnat al pavelló olesà, on l’intercanvi de cistelles ha tancat el primer quart (15-16). En el segon assalt, els olesans han obert escletxa gràcies a l’encert exterior i han marxat al descans amb una renda de sis punts (37-31).

En la represa, el joc interior del FC Barcelona ha sigut superior al del NB Olesa i ha mostrat la seva versió més efectiva. El bon paper dels blaugrana ha capgirat el marcador (51-55). En el darrer període, el NB Olesa s’ha mostrat més dur en defensa i s’ha apropat al marcador fins empatar el resultat.

L’intercanvi de cistelles a banda i banda ha permès arribar als instants finals amb el resultat obert. Tot i tenir el triple per endur-se la victòria, els olesans han errat el darrer llançament i el FC Barcelona ha aconseguit guanyar a domicili (64-66). A l’inici del partit, el FC Barcelona ha obsequiat el NB Olesa amb una placa commemorativa amb la presència del president del club olesà, Jordi Dalmases.