Reforç de luxe

Enric Aliaga, amb el president Dalmases, s’ha compromès amb el primer equip masculí © NBO

El projecte del primer equip masculí del Nou Bàsquet Olesa (NBO) a Primera Catalana continua agafant forma. La darrera novetat és la incorporació d’Enric Aliaga (Olesa, 1999), procedent del júnior masculí del Bàsquet Manresa, en categoria Preferent. L’olesà torna a casa amb la intenció de contribuir en el consolidar el NBO a Primera.

El cognom Aliaga va estretament lligat amb el bàsquet. L’Enric ha donat el ‘sí’ al NBO i ja estat presentat com a nou jugador olesà, acompanyat pel president de l’entitat, Jordi Dalmases. “És un jugador de molta qualitat i versàtil, capaç d’actuar en diverses posicions, a prop de cistella i fins a base”, reconeix el tècnic Àlex Avilés.

Implicat en el projecte

Enric Aliaga ha acceptat la proposta del NBO perquè “és un projecte molt atractiu perquè combina jugadors procedents de categories superiors amb gent de la casa. La plantilla serà competitiva i estic convençut que podrem fer una bona temporada”. Jugar a Primera Catalana també ha estat un motiu més per tornar a Olesa: “és una categoria molt més interessant per seguir creixent com a jugador”.

Aliaga es trobarà amb companys coneguts al vestidor com ara el seu cosí, David Checa, que no coincideixen junts des de l’etapa de mini. En l’etapa d’ESBOL fins a mini, Aliaga va jugar amb Pol Llobera, Joan Morell i Neil Servan, jugadors del sènior B la temporada vinent.

El seu talent va cridar, ben aviat, el Bàsquet Manresa qui ha acumulat 6 temporades, des de la categoria preinfantil fins a júnior. La seva progressió és una evidència, però la intenció d’Aliaga és jugar, ara, a l’equip de la seva vida. Aliaga explica que “he crescut com a jugador gràcies als meus companys i entrenadors. Ha estat una etapa molt enriquidora per mi”.

La incorporació d’Enric Aliaga és la segona del curs després del fitxatge d’Albert Fontanals. El NB Olesa no ha tancat el capítol d’incorporacions per al curs vinent.