Banquetes assignades

Ferran Cunillé, que dirigia el mini femení el curs passat, entrenarà el cadet A masculí la propera temporada © NBO

La planificació esportiva del NB Olesa per a la temporada 2017-2018 està feta. Els diferents coordinadors, amb el vist-i-plau de la junta directiva, fan públics els noms dels entrenadors i entrenadores que el proper curs dirigiran els diferents equips olesans.

En categoria femenina, Andreu Aguilà, acompanyat per Xiki Almendro, dirigirà una temporada més el sènior femení A; Oriol Franch, juntament amb Joan Pasqual, són novetat al capdavant del sènior femení B. Una altra novetat és la desaparició del júnior per un cadet femení que dirigiran les germanes Maria i Cèlia Cerezuela. La resta dels equips femenins són el preinfantil, amb Víctor Expósito i Olga Calabuig; el mini negre, amb Alfonso Barranco i Edu Benages; el mini vermell, amb Cèlia Cerezuela, Eva Almasqué i Jana Garcia i el premini sota la direcció de Paco Cornejo i Txell Montserrat.

En categoria masculina, Àlex Avilés, acompanyat per Albert Barrachina, seran al capdavant del sènior masculí A; Paco Cornejo i Nelson López (sènior B); Xavier Armengou i Joan Manel Aloy (júnior); Ferran Cunillé (cadet A); Joan Gotsens i Meritxell Grau (cadet B); Sergi Andreu i Antoni Jiménez (infantil); Hilario Navarro i Marta Flores (preinfantil negre); Xavier Armengou, Gerard Carrera i Jordi Joaní (preinfantil vermell); Jonatan Lamhamdi (mini negre); Joan Gotsens i Joan Margarit (mini vermell); Víctor Expósito i Arnau Garcia (premini negre) i Pol Llobera i Enric Aliaga (premini vermell).

Pel que fa a l’Escola de Bàsquet, coneguda com a ESBOL, Meritxell Grau serà l’encarregada de dirigir el grup d’ESBOL 1 mentre que Joan Morell, l’ESBOL 2.