S’hi posen els júniors

L’activitat comença a agafar forma al Pavelló de bàsquet d’Olesa © Svetlana Akimova

Aquest dilluns 21 d’agost el júnior masculí del NB Olesa es retrobarà al Pavelló de bàsquet en l’inici de la pretemporada. Serà un dia de retrobaments per al conjunt dirigit per al tècnic Xavier Armengou acompanyat per a Joan Manel Aloy. La plantilla del júnior masculí del NB Olesa per al curs 2017-18 la formen Víctor Fernández, Eduard Benages, Roger Miquel, Antoni Jiménez, Joan Margarit, Albert Domenech, Edgar Esquivel, Jaume Cañellas, Ferran Camps, Hugo Santos i Xavier Bertran.

En aquesta pretemporada, alguns jugadors del cadet masculí A del NB Olesa també s’afegiran a la convocatòria del júnior. En categoria cadet, el NB Olesa competirà amb dos equips. L’A, de Ferran Cunillé, i el B, de Joan Gotsens i Meritxell Grau. Tots dos iniciaran la pretemporada el dilluns 28 d’agost juntament amb el sènior masculí B, amb Paco Cornejo i Nelson López, a la banqueta.

El sènior femení, dimecres

El sènior femení A, dirigit per Andreu Aguilà i Xiki Almendro, iniciarà una pretemporada d’un curs il·lusionant amb les incorporacions de Cèlia Cerezuela, Lara Pallarès i Rebeca Morell. Les olesanes jugaran un curs més a Segona Catalana. La resta d’equips del NB Olesa començaran la pretemporada el 4 de setembre.