Comencen amb un somriure

L’equip d’Andreu Aguilà ha iniciat la pretemporada amb molta energia © NBO

S’han acabat les vacances per al primer equip femení del NB Olesa. Des d’aquest dimecres, el conjunt d’Andreu Aguilà ha iniciat la pretemporada amb la intenció d’arribar amb les màximes garanties a l’estrena a Segona Catalana. En la primera sessió hi han assistit les tres cares noves: Lara Pallarès (CB Sant Andreu de la Barca), Rebeca Morell (CB Esparreguera) i Cèlia Cerezuela, que torna a després de tres anys lluny de les pistes.

A més de Cerezuela, Morell i Pallarès, la plantilla del NB Olesa per a la temporada 2017-2018 la formaran Ana Carla Martínez, Maria Moya, Raquel Checa, Dulce Polo, Clara Gómez i Laia García. Respecte al curs passat, les olesanes han tingut les baixes de Laura Salas, Marta Viruega, Laia Cobos, Gemma Afonso i Ariadna Benages.

En els propers dies, el club farà oficial els partits de preparació que l’equip d’Aguilà farà durant aquesta pretemporada. El debut a la competició oficial serà el 17 de setembre, a Olesa, davant el Grup Barna B. Els rivals de les olesanes en aquesta temporada són el Seddis Efausa, CB Lleida, Bàsquet Nou Barris, Camping Vianya Roser B, UE Horta, CEB Pallejà, CB Grup Barna B, CB Castellbisbal, CB Corbera, Bàsquet Llor, Vedruna Gràcia, CB Torrefarrera, CB Calaf, Bàsquet Molins B i Voramar Diagonal Mar.