Bernades es desvincula

Ricard Bernades no seguirà a les files del sènior masculí A © Svetlana Akimova

El cos tècnic del sènior masculí A ha confirmat que Ricard Bernades és baixa de l’equip perquè no ha pogut conciliar els entrenaments amb la seva feina. És la principal absència que tindrà a partir d’ara l’equip que dirigeix Àlex Avilés després de quinze dies de pretemporada.

La baixa de Bernabes la podria cobrir Aitor Martínez, un jugador que està entrenant amb el primer equip masculí, combina les posicions de base i escorta i arriba procedent de la primera lliga autonòmica de Galícia. Martínez, que viurà a Olesa per motius laborals, és a prova aquests dies sota la mirada d’Avilés.

CB Sant Andreu, primer rival de pretemporada

Els olesans s’estrenaran en la pretemporada aquest dissabte 2 de setembre (19 hores) a la pista del CB Sant Andreu de la Barca, de Segona Catalana. El partit, inclòs en el programa de la Festa Major d’aquesta població, serà el primer tastet dels olesans de cara a preparar el debut a Primera Catalana.

Pel partit, Avilés podrà comptar amb Albert Nafria, Enric Aliaga, Pol Doria, Jordi Matas, David Checa i Salva Claramunt, a més, de Gerard Carrera, Roger Almasqué i Joan Morell, del sènior masculí B i, Aitor Martínez. Els olesans havien de jugar un partit aquest divendres a la pista del CB Viladecans però l’equip rival va demanar-ne la cancel·lació.