Dos amistosos de pretemporada

El tècnic Àlex Avilés s’incorpora aquest dilluns a la pretemporada © Svetlana Akimova

El primer equip masculí del NB Olesa ja ha començat a suar sota la direcció el preparador físic, Albert Barrachina. La majoria dels integrants de la plantilla del primer equip s’aniran incorporant a mesura que avanci la pretemporada i, per aquest motiu, jugadors del sènior masculí B s’han afegit al grup.

Aquest dilluns vinent també s’incorporarà el tècnic Àlex Avilés. De la plantilla, Jordi Matas no iniciarà la pretemporada fins el 27 d’agost. El NB Olesa, que aquesta temporada torna a Primera Catalana, disputarà dos partits amistosos abans de l’inici de la lliga. El primer, l’1 de setembre a la pista del CB Viladecans, un equip amb qui els olesans s’hi enfrontaran en competició de lliga en la quarta jornada. L’altre amistós serà el 10 de setembre al Pavelló d’Olesa davant el CB Castellbisbal B.

El NB Olesa té una data assenyalada en el calendari: el 17 de setembre. L’equip d’Avilés obrirà la lliga a la pista del Bàsquet Sant Boi de Llobregat en el retorn a Primera Catalana. Una de les novetats d’aquesta temporada és la incorporació de Gerard Safont al staff tècnic com a delegat i entrenador ajudant.