Tornen als entrenaments

S’enceta la pretemporada d’un curs il·lusionant a Primera © Svetlana Akimova

El primer equip masculí del NB Olesa inicia avui la pretemporada. La plantilla d’Àlex Avilés està convocada aquest vespre al Pavelló Municipal de Bàsquet d’Olesa amb la intenció d’iniciar els entrenaments. Els olesans ho faran amb tres novetats respecte el curs anterior: Marc Fontanals (Sant Nicolau Sabadell), Albert Fontanals (Sant Nicolau Sabadell) i Enric Aliaga (júnior Bàsquet Manresa).

A més d’aquests tres fitxatges, la plantilla del primer equip masculí del NB Olesa està formada per Cesc Clanchet, Pol Doria, Ricard Bernades, Albert Pascual, Salva Claramunt, David Checa, Albert Nafria i Jordi Matas. Del curs passat no continuen Sergio Pajares, Sergi Alà (CB Esparreguera), Quique Sánchez i Pere Aliaga.

El 17 de setembre s’obrirà la lliga per al primer equip masculí del NB Olesa a la pista del Bàsquet Sant Boi de Llobregat. Serà el retorn dels olesans a Primera Catalana (grup 2) després de l’ascens obtingut a finals del curs passat en un partit trepidant a la pista de l’UE Sant Cugat B.