La junta directiva fa un comunicat arran de l’aturada de la competició pel coronavirus.

Des del Nou Bàsquet Olesa, volem traslladar-vos tot el nostre ànim i suport en aquest moments que estem vivim. Les circumstàncies, com sabeu, són totalment excepcionals i molt canviants, i tots, des de la nostra realitat, estem fem un esforç per adaptar-nos a aquest nou escenari. Gràcies, per endavant, a les famílies que sou a casa seguint el confinament i també a tots i totes els que esteu fent servei a la societat des dels vostres llocs de treball.

Com sabeu l’NBO va decretar el passat 12 de març la suspensió dels entrenaments seguint les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport, cuidant la salut i el benestar dels nostres jugadors/es i entrenadors/es. Precisament, el mateix dia en el qual la Federació Catalana de Bàsquet va comunicar la suspensió de la competició durant quinze dies. Anticipant-nos, així, al posterior tancament del pavelló municipal de bàsquet per part de l’Ajuntament d’Olesa com a mesura de la resolució de la Generalitat de Catalunya.

Som conscients que aquesta situació excepcional tindrà un fort impacte en l’economia de tots: empreses, comerços, famílies i també en el Nou Bàsquet Olesa. Per aquesta raó, us informem de les mesures que tenim previstes:
• Es CANCEL·LA el “7è Campus NBO de Setmana Santa”, que s’organitzava del 6 al 9 d’abril a Sant Jaume d’Enveja. En breu es retornarà a les famílies, per transferència bancària, les quantitats abonades, sigui la totalitat del campus, o qualsevol de les fraccions pagades fins a dia d’avui.

• Els entrenadors/es i personal del club percebran la totalitat del pagament econòmic corresponent al mes de març tot i realitzar les seves tasques només els dotze primers dies.

• A partir del mes d’abril, i fins que el club pugui tornar a obrir i fer la seva activitat amb normalitat, NO COBRAREM cap quota mensual als jugadors/es.

• Els entrenadors/es i personal del club NO rebran cap compensació econòmica a partir del mes d’abril, mentre no es reprenguin els entrenaments .

Us recordem que les despeses de la temporada estan repartides durant els deu mesos de competició, de setembre a juny. Mentre altres clubs de bàsquet cobren als seus jugadors/es una única quota de la temporada per l’import total, l’NBO sempre ha buscat la millor opció per a les famílies, dividint el cost anual durant els mesos d’entrenament.

En aquests moments excepcionals el Nou Bàsquet Olesa assumeix les depeses que les famílies no abonareu i que el club ja ha pagat com ara les despeses de la Federació Catalana de Bàsquet, mutualització dels jugadors/es, que estan pagades fins a finals de temporada, o d’altres despeses corrents que el club continua assumint.

Aquest conjunt de mesures no són agradables ni fàcils de prendre, hi hem dedicat molt esforç i estima, hem sospesat tots els interessos per poder arribar a una decisió que ens ha semblat la més adequada en el context que estem vivint en aquests moments.

Durant aquest temps de confinament us animem a participar en les nostres xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter) que segueixen més actives que mai per tal de mantenir viu el caliu de l’NBO i el vincle amb el bàsquet.

Us recordem que estem a la vostra disposició per qualsevol consulta o suggeriment escrivint-nos a l’email: nbolesa@nbolesa.cat i agraïm de nou la vostra confiança i el vostre suport en aquests moments.
#NBOesquedaacasa