La junta directiva anul·la el campus seguint les recomanacions de les autoritats pel coronavirus

El Nou Bàsquet Olesa organitza cada temporada el Campus NBO de Setmana Santa, on els jugadors i jugadores de categoria Esbol fins a cadet gaudeixen d’uns dies de la pràctica del bàsquet i la convivència entre nois i noies fora d’Olesa. Enguany teníem previst anar a la casa de colònies Delta Park de Sant Jaume d’Enveja del 6 al 9 d’abril de 2020.

Davant la difícil situació que estem vivim tots nosaltres a causa de la crisis sanitària del COVID-19, l’estat d’alerta i les recomanacions de les autoritats i les administracions competents, lamentem anunciar-vos que enguany queda cancel·lat el 7è Campus NBO Setmana Santa 2020.

L’àrea social del club ha pres aquesta decisió amb el vist-i-plau de la Junta Directiva per la salut i el benestar dels jugadors, jugadores i monitoratge del campus. L’àrea econòmica de l’NBO retornarà a les famílies el total de la quantitat pagada fins aquest moments, sigui la totalitat del campus, o qualsevol de les fraccions pagades fins a dia d’avui. El retorn serà per transferència bancària abans de Setmana Santa.

Agraïm la vostra comprensió i demanem responsabilitat i col·laboració davant les mesures actuals , aquestes són en benefici de tots i totes . Desitgem que ben aviat puguem retornar a la normalitat i mentrestant tots seguim les recomanacions de les autoritats competents.
#JoEmQuedoACasa #NBOsalut&bàsquet