L’NB Olesa va cancel·lar els entrenaments seguint les indicacions de la Secretaria General de l’Esport. Fotografia: NB Olesa 

L’Ajuntament d’Olesa ha acordat el tancament des d’avui del pavelló de bàsquet i de la resta d’equipaments locals. La mesura s’ha pres seguint la darrera resolució de la Generalitat per la qual s’adopten noves mesures addicionals per a la prevenció i el control de la infecció pel coronavirus.

La decisió afecta tots els equipaments culturals, esportius i de lleure, així com els locals municipals ocupats per entitats veïnals o associacions. Amb la mesura, s’anul·len totes les activitats previstes en aquestes instal·lacions.

La junta directiva de l’NB Olesa va decretar dimecres la suspensió dels entrenaments seguint les recomanacions de les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport. Precisament, el mateix dia en el qual la FCBQ va comunicar la suspensió de la competició durant quinze dies.

S’informa que les oficines del pavelló de bàsquet romandran tancades i per qualsevol dubte o informació, el club posa a disposició de jugadors, entrenadors i famílies un correu electrònic: nbolesa@nbolesa.cat.