Aquest any 2020 és un any excepcional per la situació provocada per la COVID-19. Tot i així, sempre que la situació sanitària i el marc legal que hi hagi ens ho permeti,  és voluntat del Nou Bàsquet Olesa fer el Campus NBO d’Estiu prenent, això sí, totes les mesures que en cada moment es determinin i adequant les activitats per a garantir la màxima seguretat de tots els nens i de totes les nenes, les seves famílies i els monitors i monitores.

L’Ajuntament d’Olesa garanteix que tots els espais que finalment s’utilitzaran estaran convenientment desinfectats i l’NBO es compromet a observar en cada moment totes les indicacions i complir-les i fer-les complir a tots els i les participants.

Igualment, l’Ajuntament té previst augmentar els diners destinats a beques per a aquelles famílies que ho poguessin necessitar i s’agilitzaran els tràmits per fer el pagament de les beques. Per aquest motiu us demanem que ens informeu si demanareu beca (marcant en la casella de la inscripció).

Com no pot ser d’altra manera, totes les famílies que decidiu portar els vostres fills i filles, haureu d’atendre totes les mesures que es vagin marcant i que seran d’obligat compliment per a tots i totes.

Totes les entitats d’Olesa de Montserrat que farem Campus d’Estiu estem i continuarem treballant conjuntament i amb l’Ajuntament, per a que entre totes puguem planificar les mesures, analitzar cada una de les necessitats i garantir que estem en disposició de fer les activitats amb seguretat.

Per poder anar definint les necessitats i planificant com hauríem de fer el Campus, aquest any és imprescindible que fem una inscripció condicionada i a l’hora compromesa i més responsable que mai. Hem de poder saber el nombre de nens i nenes que ens acompanyaran als Campus en cada una de les setmanes.

En aquesta edició creiem convenient prolongar les dates. Enguany oferirem campus set setmanes (del 29 de juny al 14 d’agost) per tal de donar alternativa a totes les famílies. L’oferiment de les setmanes no implica la seva realització. Només es realitzaran aquelles setmanes que es garanteixin els mínims d’aforament.

Els pagaments de les inscripcions es realitzaran més endavant,  segons l’evolució de la situació. Per això, us demanem una inscripció amb garantia de compromís.

Important : obrirem la inscripció el dilluns 18 de maig i la tancarem el divendres 29 de maig. És imprescindible que les famílies interessades ens retorneu el document d’inscripció dins de les dates marcades, per poder preveure, amb el nombre de participants més exacte possible, els espais necessaris per l’organització del campus d’acord amb les mesures de seguretat adequades.

Aquesta edició de campus oferirà només horari matinal, de 9h a 13:30 hores (amb servei d’acollida gratuïta de 8h a 9h) al Pavelló municipal de bàsquet , amb entrenaments de bàsquet, multi-esports, tallers, jocs, les activitats especials dels divendres i amb sessions a la Piscina municipal (si el seu ús està permès).

Per fer la inscripció haureu d’omplir el document adjunt i enviar-ho l’email secretaria@nbolesa.cat. Una vegada s’aprovi  la realització del campus per part de les autoritats competents i del número de nens i nenes inscrits, us enviarem un email de confirmació, on ja us detallarem com fer el pagament corresponent.

Realitzarem una reunió informativa a mitjans de juny per a les famílies inscrites. Si no pot ser presencial, la reunió es farà per videoconferència.

Us animem a participar en el 7è Campus NBO d’Estiu, un lloc de trobada, amistats i esbarjo on és la millor manera de gaudir de l’estiu

Descarrega’t la informació i inscripció al campus