Inici Temporada 2020-2021

El passat dilluns 24 d’agost els equips Sèniors masculins i femenins van iniciar els entrenaments de pretemporada donant així el tret de sortida a l’esperada temporada de bàsquet 2020-2021.

L’NBO ha establert un protocol amb les mesures d’higiene i prevenció per permetre la tornada als entrenaments de la forma més segura possible, seguint les normatives establertes des de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya i des de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

En aquest document queden redactades les mesures adoptades i que són d’obligat compliment.
Tot seguit fem un petit resum del document que podeu consultar en el següent enllaç: Protocol NBO-Covid-19

  1. En el primer entrenament s’haurà de lliurar a l’entrenador/a la documentació.*
  2. Tots els equips entraran junts a la instal·lació amb la mascareta posada fins a la pista. Es prendrà la temperatura a jugadors/es i entrenadors/es per poder accedir al pavelló. En entrar serà obligatori posar gel a les mans.
  3. S’ha establert un recorregut per l’entrada i sortida del pavelló.
  4. No hi haurà accés a vestidors, per tant no es podran dutxar en acabar l’entrenament, i les motxilles es desaran a la mateixa pista d’entrenament.
  5. Els jugadors es posaran el calçat a la pista i portaran ampolla d’aigua d’ús exclusiu.
  6. No es permetrà l’entrada a familiars ni acompanyants a la instal·lació durant els entrenaments que seran a porta tancada i el servei de bar romandrà tancat.
  7. L’Ajuntament es compromet a desinfectar la instal·lació esportiva cada dia i el club a netejar i desinfectar el material i mobiliari esportiu.
  8. La secretaria obrirà els dilluns i dijous de 18h a 20h a partir del 15 de setembre i serà necessari cita prèvia a secretaria@nbolesa.cat

 

* En el primer entrenament, el jugador/a haurà d’entregar a l’entrenador/a:

EN CAS DE MENOR D’EDAT (3 documents)

EN CAS DE MAJOR D’EDAT (2 documents)

 

Els entrenador/es us informaran mitjançant el grup de whatsapp de cada equip dels dies i hores d’entrenament, reunions de pares i mares, protocols a seguir i documentació a entregar.

L’NBO està en constant contacte amb la Federació Catalana de Bàsquet i autoritats competents per possibles novetats de la competició o canvis de protocols que puguin sorgir.

Qualsevol canvi serà notificat de manera ràpida i eficaç de manera interna com per les xarxes socials del club.