Ja a la venta La Grossa de l’NBO

Per quart any consecutiu el Nou Bàsquet Olesa aposta per participar en La Grossa de Cap d’Any de la Loteria de Catalunya, la junta directiva ha decidit repetir-ho tenint en compte que els beneficis es destinen en programes socials del país.

El sorteig és previst pel 31 de desembre i l’entitat deixa de jugar un sol número. Cada butlleta jugarà quatre números que seran únics de cada equip i hi hauran 23 equips amb números diferents. Tots els jugadors (un per unitat familiar) i entrenadors rebran un talonari de 25 butlletes. Cada butlleta costarà 5 euros (4 euros loteria + 1 euro donatiu).

El talonari i l’import venut s’ha de lliurar a secretaria amb data límit el divendres 11 de desembre de 2020. Si no es torna el talonari i els diners abans de la data, es procedirà al cobrament del total del talonari a través del compte bancari.

Des de l’NB Olesa, us animem a comprar i vendre el màxim de butlletes possibles de La Grossa. Si tothom completa el seu talonari, serà un altre partit que també guanyarem, perquè sempre hem de lluitar per vèncer dins i fora la pista. Gràcies a iniciatives com aquesta el club és econòmicament sostenible.