Carlos Iglesias, nou entrenador del sènior masculí A, amb el president de l’NBO, Jordi Dalmases © NBO

Carlos Iglesias (Barcelona, 1978) s’ha convertit en el nou entrenador del sènior femení A en substitució d’Andreu Aguilà. Iglesias aterra a Olesa després de tancar un cicle de tres anys al CB Igualada com a mà dreta de Jordi Martí, a la banqueta del sènior masculí, a Lliga EBA, a més, de segon entrenador del sènior femení, a Primera Catalana i Copa Catalunya i de l’infantil femení (nivell A1) del club anoienc. Com a nou tècnic de l’NB Olesa, Iglesias assegura que “es tot un repte per a mi, m’agrada la filosofía de l’NBO i tinc la intenció de treballar amb gent jove. A Olesa, es viu el bàsquet com l’entenc jo”.

A la banqueta l’acompanyarà Xiki Almendro, qui ja era la mà dreta d’Aguilà. “Compartir la banqueta amb el Xiki, qui té una gran experiència en el bàsquet femení, serà una bona vivència per mi”, apunta. Durant aquests dies, Aguilà ha fet el traspàs de competències amb Iglesias: “l’Andreu deixa un bon llegat. Un bloc de 5 o 6 jugadores com són com una família i ha estat fruit del seu esforç i dedicació”. Amb l’arribada del tècnic d’Hostalets de Pierola, l’NB Olesa vol fer un pas endavant.

Després de dues temporades a Segona Catalana, l’objectiu és, primer, segons Iglesias, “fer un equip competitiu per mirar cap amunt”. La bona trajectòria del sènior femení B tampoc passa per alt per a Iglesias: “la intenció és fer moltes rotacions amb les jugadores del B”. Ara que és temps de dissenyar la plantilla, el míster d’Hostalets de Pierola assegura que “mantindrem el nucli dur de la temporada passada i incorporarem tres o quatre reforços. Les posicions? D’1-2 i 4, amb un perfil molt definit”. El nou projecte femení de l’NB Olesa ja ha començat a caminar amb força.