Marta Flores, procedent del JE Terrassa, jugarà al sènior femení A aquesta temporada © NBO

Una de les jugadores olesanes amb més projecció ha decidit tornar a casa. Marta Flores (Olesa de Montserrat, 2000) s’ha convertit en la tercera incorporació del sènior femení A de l’NBO sota les ordres del tècnic Carlos Iglesias. Després de jugar en categories superiors, Flores torna a Olesa procedent del júnior de la JE Terrassa. “Em fa molta il·lusió tornar a jugar a casa meva i és un plaer. Vull ser partícep d’aquest projecte on estic convençuda que gaudirem i competirem al mateix temps a la pista”, explica Flores en la seva presentació.

El lligam de Marta Flores amb el bàsquet va ser quan era ben petita. Va iniciar-se al desaparegut CB Olesa en categoria mini. La seva determinació a la pista la va allunyar del seu poble i va incorporar-se al CEJ L’Hospitalet en categoria infantil. El salt el va fer en categoria cadet i el primer any a júnior vestint la samarreta del Barça CBS. El darrer any abans de fer el salt a sènior el va jugar a la JE Terrassa (Preferent). “L’NB Olesa es va posar en contacte amb mi a través del Ferran Cunillé. La proposta de fitxar-me va ser a través del Paco Cornejo, qui em va explicar el projecte pel curs vinent”, admet Flores.

Amb una gran visió de joc, Marta Flores aportarà molta intensitat i una visió de joc privilegiada. A més, l’olesana es retrobarà amb dues jugadores amb qui va créixer jugant a bàsquet: Txell Montserrat i Ainhoa Tortoras. “Vam jugar en categoria mini i serà bonic tornar a jugar a bàsquet plegades”, reconeix. Que ara pugui jugar a l’equip de referència del bàsquet femení a Olesa és “un exemple per a totes les jugadores de l’NBO que, com jo, vam començar a jugar a bàsquet des de ben petites”, sentencia. Flores és la tercera cara nova després d’Ariadna Benages i Júlia Salanova.