La temporada 2018-2019 arrencarà amb saba nova a la coordinació dels equips. L’únic integrant que repetirà és Ferran Cunillé, ‘Cuni’, qui tornarà a encarregar-se de gestionar els equips masculins de promoció, la pedrera masculina passarà per les seves mans. Amb sis equips en marxa, la branca masculina de promoció engegarà amb la intenció d’explotar la marca NBO, com a la resta de club, així com adaptar-se als recursos i a la tradició de bàsquet que roman inalterable a Olesa.

En temps de canvis

El bàsquet segueix renovant-se dia a dia, i Cuni vol impregnar els equips masculins de base d’aquestes innovacions. Tot i tractar-se d’un club que beu de la tradició de bàsquet, el coordinador no passa per alt les oportunitats per millorar cada dia. “A Olesa es respira bàsquet des de fa molts anys. Poder incidir en el jugadors i jugadores i traspassar aquestes ganes de fer més, de viure el bàsquet en totes les seves vessants i d’aprendre dia a dia és el que hem de treballar amb profunditat”, apunta ambiciós.

El curs 2018-2019 començarà amb un conjunt menys. Segons Cuni, serà clau que tots els actors implicats (jugadors, entrenadors i club) s’adaptin de la millor manera a la gestió de les pistes amb què es comptarà. “Un dels principals problemes és les pistes i és complicat fer entendre a tothom que tenim una situació delicada”, apunta, però destaca que la seva tasca es basarà, també, en aprofitar al màxim els recursos amb què pugui sumar. “Treballem setmana a setmana per poder tenir les millors condicions possibles”, ha expressat.

Creant club

Un dels eixos principals del nou curs serà consolidar la marca NBO en el cos tècnic dels equips masculins. “Busco que els entrenadors del cos tècnic entenguin quin és el bàsquet que necessita Olesa”, reconeix. Per a Cuni, que els entrenadors tinguin interés en la resta de conjunts serà bàsic per tenir continuïtat dins de la branca masculina.

“No busco que arribin a les instal·lacions, desenvolupin la sessió i se’n vagin cap a casa. Busco que tinguin ganes de viure i de fer viure el bàsquet, que participin en les activitats de club i que no perdin la motivació per venir i fer la feina el millor possible”, afirma l’olesà. Cuni n’és un exemple, i és que tornarà a gestionar les tasques de secretaria, a banda de la coordinació masculina. Un repte que creu que anirà “més rodat” i que respon a la seva motivació per “aprendre coses noves”, ha afirmat.