L’esparreguerí ja llueix els colors de l’NBO com a primer reforç per a la temporada 2017-2018 © NBO

Ignasi Expósito (Esparreguera, 1998) és el primer fitxatge del sènior masculí A de l’NB Olesa per a la temporada 2018-2019. El jugador, que ocupa la posició d’escorta, arriba procedent del CB Esparreguera, a Copa Catalunya. Aquest dilluns ha estat presentat com a nou jugador del conjunt olesà després d’un curs per emmarcar a Esparreguera amb l’ascens a Lliga EBA.

El tècnic Josep Maria Orrit defineix Expósito com a “bon tirador, amb personalitat, molt intens dins la pista i llest a l’hora de prendre decisions. La seva especialitat és el tir exterior i ens aportarà moltíssim en obrir les línies ofensivament”. El jugador esparreguerí explica que “l’NB Olesa m’ha fet una bona proposta i he acceptat el repte de jugar a Primera Catalana”. Expósito té una alta capacitat anotadora i molta velocitat. “Si competir tots els partits estic covençut que lluitarem per ser el més amunt possible”, apunta l’esparreguerí.

Tanca una vida lligada a Esparreguera

La trajectòria d’Ignasi Expósito en el món del bàsquet comença i acaba a Esparreguera on va iniciar-se amb 4 anys i marxa amb 23. Durant tot aquest temps ha vestit els colors verd-i-negres i el curs passat va formar part de l’equip que va encadenar 30 victòries en 30 partits a Copa Catalunya i va ascendir a EBA. “És una de les millors temporades com a jugador com he viscut com a jugador i té molt mèrit tot el que vam fer”, reconeix el jugador. Amb el primer equip d’Esparreguera, Expósito va ascendir de Primera a Copa Catalunya, primer, va evitar el descens dos anys seguits fins a l’ascens a EBA després d’un primer intent fallit. A Olesa, ara, aportarà aquest valor afegit d’experiència per impulsar l’equip d’Orrit cap a objectius més llaminers.