Els dos equips sèniors masculins busquen l’ascens a Copa i la permanència a Tercera. Fotografia: Enric Albarracín

Els dos sèniors masculins de l’NB Olesa tenen dos reptes abans de posar el punt i final a la temporada 2018-19. El sènior masculí A ha obtingut el bitllet per disputar la fase d’ascens a Copa Catalunya. La combinació de resultats de l’última jornada de la fase regular a Primera Catalana ha permès l’equip que dirigeixen Ferran Cunillé i Albert Barrachina disputar aquesta fase que, en cas de superar-la, es posarà en el primer lloc de la llista per ascendir de categoria en cas que es confirmi una renúncia o una reestructuració per part de la FCBQ per ser a Copa.

Els olesans disputaran la fase d’ascens a Copa Catalunya d’aquí a quinze dies. El divendres 24 de maig, l’NB Olesa rebrà el CE Palamós (16-10), quart classifcat del grup 3 de Primera Catalana mentre que el dissabte 25 de maig visitarà la pista del Sant Quirze Bàsquet Club (15-11), quart classificat del grup 2 de Primera Catalana. Al final de la fase regular, els olesans han obtingut un balanç de 17 victòries i 9 derrotes després de 26 jornades disputades. El Basket Almeda (20-6), el Bàsquet Samà-Vilanova (19-7) i el CB Àguiles (19-7) disputaran les fases d’ascens a Copa Catalunya.

El B buscarà la permanència

El sènior masculí B de l’NB Olesa ja coneix el rival amb qui s’enfrontarà en l’eliminatòria per salvar la categoria. L’equip de Víctor Belenguer i Gerard Safont se la jugarà davant el Pedagògium al millor de tres partits. Els olesans han acabat la fase regular al grup 4 de Tercera Catalana amb un balanç de 8 victòries i 18 derrotes en 26 jornades de lliga i tindran el factor pista a favor. El CB Pedagogium A ha tancat la lliga amb un balanç de 6 victòries i 20 derrotes.