El proper 14 de juny tindrà lloc una jornada informativa del Campus © NBO

Del 26 de juny al 2 d’agost de 2019 tindrà lloc el Campus d’estiu del Nou Bàsquet Olesa, una de les activitats més consolidades després de sis anys de fundació de la nostra entitat. El campus és una oportunitat per combinar la pràctica del bàsquet amb d’altres activitats més estiuenques per passar les vacances d’estiu d’una manera més lúdica. La principal novetat d’enguany és l’ampliació fins a una sisena setmana de Campus.

El Campus d’estiu està adreçat a tots aquells infants i joves de 3 als 16 anys. Durant aquests dies, els participants gaudiran d’entrenaments de bàsquet, la pràctica de multiesports, iniciació al tennis i al pàdel, sessió de piscina diària, tallers, activitats especials els divendres i acampada nocturna.

Els espais que s’utilitzaran durant el Campus d’estiu seran el Pavelló Municipal de Bàsquet i les instal·lacions del Club Tennis Olesa. Des d’avui i fins el proper 14 de juny es podrà fer la inscripció per al campus.

Us convoquem a una reunió informativa que tindrà lloc el proper 14 de juny, a les 19.00 hores, al Pavelló Municipal de Bàsquet d’Olesa.

Descarrega’t el tríptic d’informació i inscripció al campus