Xavier Armengou, Ferran Cunillé i Santa Carrasco, les cares del nou organigrama de l’NB Olesa. Fotografia: NB Olesa

Després de fer balanç de la temporada actual, la junta directiva ha decidit realitzar canvis en l’organigrama esportiu del club de cara a la temporada 2019-2020. L’NB Olesa recuperarà la figura del Director Esportiu que serà l’encarregat d’organitzar tots els equips masculins i femenins del club. Juntament amb el nou Director Esportiu hi haurà dos coordinadors que dirigiran la línia esportiva i portaran a terme la planificació esportiva de l’NB Olesa.

El nou organigrama de la temporada 2019-2020 estarà format per Ferran Cunillé com a nou Director Esportiu, que juntament amb l’Àrea esportiva dirigiran els equips Sèniors masculins i femenins. Santa Carrasco serà la coordinadora dels equips de competició masculins i femenins (cadet fins a Sots 25) i Xavier Armengou serà el nou coordinador dels equips de formació masculins i femenins (ESBOL fins a Infantil).

L’Àrea esportiva torna a apostar per a gent de casa per al nou organigrama esportiu. Cares noves i alhora ben conegudes per la família del bàsquet olesà. La seva experiència com a jugadors i entrenadors serà clau per a la realització de les seves tasques. Una renovació de càrrecs que la junta directiva vol que tingui continuïtat com a mínim fins la finalització del seu mandat.

Un nou projecte esportiu il·lusionant que posa èmfasi en la formació dels esportistes i alhora la competició dels equips. Un treball a curt i llarg termini que juntament amb els entrenadors hauran d’implantar la metodologia i la planificació del club. Durant els sis anys des de la fundació de l’NBO, el club sempre ha apostat per a la formació de jugadors i entrenadors amb valors més enllà de les pistes de joc.

L’NBO vol agrair públicament la dedicació dels actuals coordinadors que no renovaran el càrrec per a la temporada vinent, Paco Cornejo, Cèlia Cerezuela i Joan Gotsens. Tots ells seguiran amb les seves funcions fins a finals de temporada i esperem que segueixin vinculats al club com a entrenadors de l’entitat.