El jugador de Collbató arriba procedent del CB Castellbisbal, de Lliga EBA © NBO

David Camacho (Martorell, 1991), conegut esportivament per Chacho, és la darrera incorporació del sènior masculí del NB Olesa per a la temporada 2018-2019. El jugador, que ocupa la posició de base, arriba procedent del CB Castellbisbal (Lliga EBA). “Olesa és un club de molta tradició de bàsquet i té un projecte engrescador. No m’ho vaig pensar dues vegades quan em van proposar fitxar-hi”, reconeix Chacho.

El jugador de Collbató té molta experiència en el bàsquet. Format al CB Abrera i al CB Esparreguera, Chacho ha militat el Joventut de Badalona i el CB Cornellà en categories inferiors. Com a sènior, el collbatoní ha militat el CB Esparreguera (Primera Catalana), CB Igualada (Copa Catalunya), CN Sabadell (Primera Catalana) i CB Castellbisbal (Primera Catalana, Copa Catalunya i Lliga EBA). El tècnic de l’NB Olesa, Josep Maria Òrrit, diu que “Chacho ens aportarà experiència, és creatiu en el joc, bon assistent i amb molt bona visió en el passi”.

Chacho assegura que “tinc unes sensacions molt positives pel curs vinent. Noto il·lusió, tenim un grup humà molt bo i moltes ganes de tornar l’Olesa on es mereix”. El jugador ja ha conversat amb Òrrit: “és un entrenador d’accés fàcil per connectar-t’hi”. Dels reptes esportius per la temporada vinent, Chacho explica que “hem de disfrutar i anar partit a partit. Tenim un equip capacitat per estar en el grup capdavanter a Primera Catalana. Necessitem una connexió especial amb l’afició i convertir la nostra pista en un fortí. Només així serem més forts”. A més de Chacho, l’NB Olesa ha incorporat tres jugadors més: Ignasi Expósito, Javi Cáceres i Many.