L’olesana tornarà a vestir la samarreta de l’NBO després d’acabar els estudis d’Erasmus © NBO

Ariadna Benages (Olesa de Montserrat, 1996) torna a casa després d’un any marcat per els estudis d’Erasmus a l’estranger i jugant des del febrer amb el sènior femení del CB Martorell. L’olesana, que va perdre’s la primera part del curs passat en ser a Itàlia, tornarà a vestir la samarreta vermella per reforçar un equip que es marca la permanència com a objectiu cabdal.

La trajectòria de Benages va, inevitablement, lligada a Olesa. L’Esbol va ser el seu primer equip, i fins la categoria cadet va formar part del desaparegut CB Olesa. En un any llampec va passar la primera temporada de júnior al veí CB Esparreguera, i des del segon any com a júnior, no s’ha mogut de casa. Benages ha passat la darrera mitja temporada al primer equip del CB Martorell, però de nou recupera la samarreta vermella.

Amb ganes de més

L’olesana arriba a un equip que vol sumar des del dia a dia. Per a Benages, la fita del grup que dirigirà Carlos Iglesias ha de ser la de “competir els partits i assolir bons resultats”. Tot començarà, segons l’exterior d’Olesa, per donar un bon nivell en els entrenaments. Benages, que ja és una més dins del club, parla de la seva tornada com un “projecte motivador, que encaro amb il·lusió i ganes”.

El rol d’Ariadna Benages dins del club va més enllà del primer equip femení. Com a entrenadora, dirigirà el premini femení el curs 2018-2019. Segons l’olesana, viure el bàsquet també des d’aquesta vessant és la millor manera per fer club. “Considero que el fet de poder compartir hores al pavelló amb pares, jugadors i entrenadors,  que formem part del club,  és molt agraït i enriquidor per tots”, reconeix. Coneixent la base del club, aportarà també la seva experiència amb les jugadores més joves de la base vermella. Benages es converteix en el primer fitxatge del sènior femení A després de l’arribada del nou tècnic Carlos Iglesias.