La jugadora d’Igualada, Júlia Salanova, segona cara nova del sènior femení A © NBO

El sènior femení A de l’NB Olesa ha incorporat  Júlia Salanova (Igualada, 1995) per a la temporada 2018-2019. Procedent de l’Escola Pia Àguiles (Primera Catalana), la jugadora d’Igualada és la segona incorporació del tècnic Carlos Iglesias després del retorn d’Ariadna Benages. “Un cop finalitzat el curs, Paco Cornejo em va convidar en una sessió a Olesa, vaig veure la il·lusió de les companyes per jugar a bàsquet i un ritme bo i he acabat acceptant el repte”, explica Salanova.

La jugadora d’Igualada jugarà, per segon cop, fora de la seva ciutat natal. Després de tota una vida al CB Igualada (8 temporades), Salanova va jugar una temporada al CB Cervera i els dos darrers a l’Escola Pia Àguiles. La igualadina diu que “sóc una jugadora intensa i alegre a la pista. M’agrada passar-ho bé jugant a bàsquet i transmetre aquesta actitud a les meves companyes”.

Salanova no és una desconeguda pel tècnic Carlos Iglesias. “El conec perquè jo era entrenadora al CB Igualada, com ell. M’ha agradat la confiança que m’ha donat des del primer dia i m’agrada les ganes que hi ha posat perquè el nou projecte surti bé”. En les dues darreres temporades, l’NB Olesa ha patit per evitar les fases de descens a Tercera Catalana. “S’està fent un bon equip per competir a Segona Catalana. Per millorar hem de defensar fort i jugar un ritme molt alt. Si fem això, la resta vindrà sol”, apunta Salanova. La igualadina s’incorporarà a la pretemporada a finals d’agost.