Campus de Setmana Santa

El Campus de Setmana Santa és una de les activitats anuals de l’entitat  © NB Olesa

La cinquena edició del Campus de Setmana Santa de l’NB Olesa tindrà lloc del 26 al 29 de març a la casa de colònies El Colell, a Sant Ferriol (la Garrotxa). Durant quatre dies, els participants podran conviure en una casa de colònies per posar en pràctica el bàsquet de manera intensa. Hi poden assistir els jugadors de categoria Esbol fins a cadet. El preu del campus per jugador és de 185 euros i de 175 euros pel segon i successius membres de la mateixa unitat familiar. Les inscripcions al campus es poden fer fins el 26 de gener de 2018.

El pagament del campus es pot realitzar en tres vegades: el primer pagament abans del 26 de gener amb la fitxa d’inscripció per assegurar la reserva de la plaça de 60 euros; el segon pagament, del 12 al 16 de febrer (60 euros); el tercer pagament, del 12 al 16 de març (65 euros i 55 euros el segon i successius membres de la mateixa unitat familiar). Per la inscripció del campus cal omplir la fitxa d’inscripció i fer un ingrés o transferència bancària al número de compte que s’indica, també pot pagar-se en efectiu a la secretària del club. Cal lliurar la fitxa d’inscripció i el resguard d’ingrés del primer pagament a la secretaria del club (de dimarts a divendres, de 18 a 20 hores). El segon i el tercer pagament o fer-ho efectiu dins de les dates indicades a la secretaria del club.

La reunió informativa per als inscrits será el divendres 16 de març, a les 19.30 hores, al gimnàs del pavelló de bàsquet.

Descarrega’t la fitxa d’inscripció Campus de Setmana Santa NBO 2018