Jornada de butxaca

El sènior masculí A juga un partit ajornat a Castellar del Vallès © Svetlana Akimova

Sènior masculí A | CB Castellar vs NB OLESA
Els olesans (6-8) visiten la pista del quart classificat, el CB Castellar (10-4) en un partit que s’havia de disputar l’1 d’octubre passat i que va ser ajornat per la FCBQ pels fets violents que es van produïr aquella jornada electoral a Catalunya. L’equip de José Carlos Suárez arriba amb la moral als núvols després de la victòria, la passada jornada, davant el CB Sant Joan Despí a la pròrroga. El CB Castellar és un dels rivals més perillosos de Primera Catalana i posarà a prova la resistència dels olesans.

Sènior masculí B | 
L’equip de Paco Cornejo descansa aquesta jornada.

Sènior femení A | 
L’equip d’Andreu Aguilà descansa aquesta jornada.

Sènior femení B | 
L’equip d’Oriol Franch i Joan Pascual descansa aquesta jornada.

Júnior masculí | 
L’equip de Xavi Armengou descansa aquesta jornada.

Cadet masculí A |
Els de Ferran Cunillé descansen aquesta jornada.

Cadet masculí B | CB Castellet vs NB OLESA
El conjunt de Joan Gotsens (1-1), amb la moral reforçada per l’última victòria davant el CB Tora, visita un CB Castellet (1-1) que ve de perdre estrepitosament a Puigcerdà. Els olesans, amb la segona millor defensa del grup, volen explotar aquesta arma per sumar un triomf que el permeti comptabilitzar el balanç en positiu.

Cadet femení | NB OLESA vs CB Sitges B
Les de Maria Cerezuela (2-0) reben la visita d’un CB Sitges B (1-1), que ve de guanyar amb solvència a casa l’Abrera. Les olesanes, que van vencer a la pista del CB Igualada tot i no oferir la millor versió, hauran de gestionar bé un rival qui tendeix a anotar molts punts. Una prova de foc per un equip que es manté invicte des que va començar el curs.

Infantil masculí |
L’equip de Sergi Andreu descansa aquesta jornada.

Preinfantil masculí negre | NB OLESA vs CB La Mercè
L’equip d’Hilario Navarro (1-1) rep la visita del CB La Mercè (0-2) perseguint un segon triomf en aquesta segona fase. El conjunt de Martorell encara no ha trobat la regularitat desitjada després de l’aturada nadalenca. Els olesans volen oferir un joc ràpid per tombar els visitants. La principal novetat serà la presència de Gerard Espinosa.

Preinfantil masculí vermell | Casal Vilafranca vs NB OLESA
Els olesans (0-1) visiten una pista de màxima exigencia, el Casal Vilafranca (1-0). L’equip de Xavi Armengou, que va descansar la passada jornada, va tenir un debut per oblidar a Lleida amb una derrota contundent. A Vilafranca, els olesans van caure en el darrer partit de la primera fase i tenen apresa la lliçó per no repetir les mateixes errades.

Preinfantil femení | NB OLESA vs CB Solsona
Tercer cop aquest curs que s’enfronten olesanes i solsonines i el balanç és d’un triomf per a casda equip a pista contrària i en finals amb ajustats. L”equip de Víctor Expósito (0-1) persegueix la primera victòria a nivell B davant un CB Solsona (0-2) que ha perdut els dos partits que ha jugat en aquesta segona fase del campionat. La defensa tornarà a ser un factor que pot acabar sent decisiu.

Mini masculí negre | 
L’equip de Jonathan descansa aquesta jornada.

Mini masculí vermell | AE MVP Cervelló vs NB OLESA
L’equip de Joan Gotsens (2-0) ha començat la segona fase com un cuet i és colíder imbatut. Aquesta jornada té una visita complexa davant un AE MVP Cervelló que se li va atravessar en la fase prèvia del curs. La concentració i la capacitat de resistència en defensa poden ser claus per acabar amb aquesta malestrugança.

Mini femení negre | NB OLESA vs CB Santpedor
Els olesans (1-1) tenen l’oportunitat de sumar la segona victòria de la segona fase davant un CB Santpedor (0-2) que no coneix el triomf després de Nadal. L’equip de Sito Barranco, que ve perdre de forma contundent davant el líder CB Roda, buscarà redimir-se amb una victòria balsàmica.

Mini femení vermell | NB OLESA vs Bàsquet Molins
Després de tenir tant a prop la victòria a Terrassa, la passada jornada, l’equip de Celia Cerezuela (0-2) rep el Bàsquet Molins (0-1), que ha perdut de forma clara l’únic partit que ha jugat en aquesta segona fase a la pista de l’actual líder, l’Aracena Collblanc. Les olesanes volen millorar l’efectivitat sota el cèrcol i fer bo la dita que a la tercera és la vençuda. Cerezuela està pendent de tres jugadores que podrien ser baixa.

Premini masculí negre | UE Barberà vs NB OLESA
L’equip de Víctor Expósito (1-1) visita la pista de la UE Barberà (1-1) amb la intenció de situar el balanç en positiu. Els olesans, que van guanyar el primer partit la passada jornada a casa, busquen encadenar una segona victòria consecutiva en una pista on la UE Barberà hi va perdre la passada jornada.

Premini masculí vermell | NB OLESA vs CB Igualada
Els de Pol Llobera (0-1) debuten a nivell B a casa amb la intenció de corregir els errors de la derrota en l’únic partit disputat fins ara. Els olesans, que volen recuperar la versió de la primera fase, reben la visita d’un CB Igualada (2-0) que ha guanyat els dos partits. Víctor Expósito dirigirà l’equip en substitució de Pol Llobera, qui no podrà assistir-hi per motius personals.

Premini femení | NB OLESA vs CB Maristes Sants-Les Corts
L’equip de Paco Cornejo i Txell Montserrat (1-1) reben un CB Maristes Sants-Les Corts (0-1) que ve de perdre a casa davant el Basket Almeda. Les olesanes, que arriben amb la moral reforçada després del gran triomf a la pista del Bàsquet Pia Sabadell, busquen el primer triomf a casa.