Molt més que un líder

L’equip de Paco Cornejo ha tancat la primera volta imbatut © NB Olesa

El sènior masculí B continua a pas ferm i és, juntament amb el cadet femení, qui manté la imbatibilitat des que va obrir-se la temporada. Els olesans van tancar, diumenge passat, la primera volta fent el ple de victòries (11) davant el seu màxim perseguidor, el CB Abrera a qui ha allunyat a dues victòries (9-2). En una setmana d’aturada de la competició, el conjunt de Paco Cornejo reposa aquest liderat intractable. “La clau de l’èxit és que som un equip amb un bon vestidor. Tots els jugadors tenen ganes de seguir aprenent i millorar els aspectos tècnics i tàctics”, apunta Cornejo.

L’NB Olesa ha aconseguit mantenir una regularitat perfecta i ha superat amb escreix tots els rivals que han intentat tombar-lo en la primera volta. Cornejo explica que “guanyar tots els partits en una volta sencera depèn de molts factors, tot i que la dinàmica guanyadora de l’equip hi té molt a veure”. El bloc dels olesans és compacte i des de la temporada pasada ha fet un pas endavant. “Aquest curs som més forts físicament i tenim més alternatives en atac”, afegeix el tècnic.

Pas previ per al primer equip

La majoria de jugadors del filial esperen la trucada del primer equip. De fet, aquesta temporada tres jugadors del sènior masculí B -Roger Almasqué, Joan Morell i Gerard Carrera- tenen dinàmica amb el sènior masculí A i, fins a dos jugadors més -Nil Serván i Eudald Safont- hi han format part durant la temporada. Cornejo avisa, però que “per a la majoria dels jugadors es encara massa aviat per jugar a Primera Catalana. Són jugadors joves, en procés de formació…”. Precisament, jugar amb el sènior masculí B els permet créixer com a pas previ a ser al primer equip. “L’objectiu principal és la formació dels jugadors sense oblidar que també han de créixer des de l’àmbit competitiu”.

El repte és mantenir la dinàmica la resta de la temporada. Invictes a final de curs? Cornejo assegura que “el propòsit que tenim és continuar amb aquesta dinàmica de creixement individual i col·lectiu. Seguirem competint i intentant acabar en el lloc més alt possible”, diu Cornejo, qui no renuncia a acabar la temporada en primera posició. Els olesans tornaran a la competició el proper 4 de febrer amb l’inici de la segona volta, a casa, davant el CB Castellbisbal B.