Amb dret a rectificar

Els olesans debuten a casa en partit de Primera Catalana © Svetlana Akimova

Sènior masculí A | NB OLESA vs CB La Palma
L’equip d’Àlex Avilés debuta a Primera Catalana aquest diumenge (18.00 hores) al pavelló d’Olesa davant el CB La Palma amb la necessitat d’enterrar l’estrena a la pista del CB Sant Boi (103-64) marcat per les absències. Els olesans, amb l’única baixa de Cesc Clanchet, rep un equip consolidat en la categoria des de fa anys. El CB La Palma també va perdre en el debut a Primera a casa davant el CB Gavà (61-74). El NB Olesa vol fer valer la feina feta als entrenaments amb la intenció de capgirar els efectes negatius de la dura ensopegada de la primera jornada.

Sènior femení A | Corbera CBC vs NB OLESA
Les olesanes, amb la moral als núvols per la victòria davant el Grup Barna B (50-46) juguen el partit partit de la competició a domicili, a la pista del Corbera CBC, recent ascendit a Segona Catalana. L’equip d’Andreu Aguilà espera seguir millorant certs aspectes del joc davant un Corbera CBC que va caure a la pista del CB Pallejà (48-39), tot i anar per davant en el marcador fins al tercer quart.

Sènior femení B | Jesús Maria Sant Andreu B vs NB OLESA
Debut a la competició a Barcelona davant el Jesús Maria Sant Andreu B, un equip de nova creació i de les quals no es té referències. L’única, és que la pista és exterior, un fet que pot condicionar el joc de les olesanes que no hi estan acostumades. Amb tot la plantilla disponible, l’equip d’Oriol Franch i Joan Pasqual vol estrenar-se amb una victòria a domicili. En l’únic partit amistós de pretemporada, les olesanes van perdre a la pista del CB Sant Andreu de la Barca (

Cadet masculí A | NB OLESA vs Bàsquet Neus
Els olesans afronten la segona jornada de competició a Intercomarcal i la seva posada en escena a casa davant el Bàsquet Neus. L’equip de Ferran Cunillé ve reforçat després de la victòria a la pista del CB Sitges (57-62) i per mantenir la imbatibilitat serà imprescindible mantenir la intensitat defensiva i no caure en un excés de confiança. El conjunt de Badalona va caure en la primera jornada al CB Tarragona (44-57).

Cadet masculí B | Europa International School vs NB OLESA
L’equip de Joan Gotsens i Meritxell Grau disputarà el primer partit amistós de cara a preparar l’inici de la competició oficial. Les olesanes volen posar sobre la pista el seu nivell de bàsquet i aquest partit podrà ser un bon motiu per a fer-ho.

Premini femení | CB Viladecans B vs NB OLESA
Les olesanes juguen el primer amistós a Viladecans davant un rival que té bon nivell i que servirà per una primera presa de contacte. L’equip de Paco Cornejo i Meritxell Montserrat arriba molt il·lusionat després dels primers entrenaments.