La primera, a Primera

L’equip d’Àlex Avilés va sumar en positiu en l’estrena a casa © Svetlana Akimova

Sènior masculí A | NB OLESA 61-58 CB La Palma
Els olesans han aconseguit la primera victòria a Primera Catalana en l’estrena a casa. Un triomf balsàmic després de l’ensopegada, la setmana passada, a Sant Boi. El partit ha començat amb l’equip d’Àlex Avilés marcant la iniciativa i ha jugat el millor quart (18-12). En el segon, el CB La Palma ha aconseguit retallar l’avantatge. La tònica de la segona part ha estat similar, amb una certa iniciativa per als olesans, però amb diferències que mai han superat els 10 punts de diferència. Un avantatge de 7 punts en el tram final ha estat suficient per apuntalar la victòria, defensant l’última posessió visitant que no ha acabat amb cistella.

Sènior femení A | Corbera CBC 50-59 NB OLESA
Les olesanes compten per victòries (dues) els seus partits en aquest inici de curs. A Corbera, l’equip d’Andreu Aguilà, amb molta intensitat defensiva, ha estat sempre viu durant l’enfrontament. Abans d’arribar el descans, les locals han obert una escletxa de 10 punts en el marcador però una gran reacció de les olesanes amb un parcial de 2-10 ha permès marxar als vestidor a només dos punts. En la represa, hi ha hagut desordre i desencert generalitzat. En l’últim quart, un parcial de 0-11 per l’NB Olesa ha servit per apuntalar la victòria.

Sènior femení B | Jesús Maria Sant Andreu B 49-37 NB OLESA
L’equip d’Oriol Franch i Joan Pascual s’ha estrenat amb una derrota a Barcelona en una pista complicada per la seva condició exterior i amb una superfície irregular. Tot un 0-5 inicial, les barcelonines han capgirat ràpidament el marcador amb una distància que s’ha mantingut per sota els 10 punts fins ben entrat el tercer quart. En l’últim, un parcial de 7-0 ha trencat definitivament el partit, però tot i això, les olesanes han competit fins al final sense èxit.

Cadet masculí A | NB OLESA 60-57 Bàsquet Neus
Dos de dos. Segona victòria del curs, aquesta en l’estrena a casa en un partit embogit on l’absència de l’àrbitre, que no s’ha presentat, ha provocat que l’auxiliar hagués de dirigir el joc. L’equip de Ferran Cunillé i Marc Fontanals ha tornat a demostrar el compromís a la pista i en un final dramàtic els olesans han segellat el triomf tot i errar els darrers atacs. Amb molta feina per fer, l’NB Olesa ja comptabilitza dues victòries al sarró.

Cadet masculí B | Europa Internacional School 45-42 NB Olesa
Els olesans han perdut una bona oportunitat de guanyar el partit amistós a Sant Cugat, però les errades en situacions assequibles han condemnat l’equip de Joan Gotsens. L’NB Olesa sempre ha anat per davant en el marcador, però en el tram final, els cugatencs han passat per davant aprofitant la intensitat reduïda dels olesans. Una bona prova de toc abans d’iniciar la competició oficial.

Premini femení | EF Viladecans 15-63 NB OLESA
Les olesanes han jugat partit molt ben disputat en l’inici de la pretemporada. L’equip de Paco Cornejo ha posat sobre la pista tots els conceptes de joc apresos en aquest inici de curs mostrant quin és el camí a seguir.