Tothom ja té calendari

Els equips base del NB Olesa ja coneixen els rivals del curs © NB Olesa

La Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) ha fet públic aquest dilluns els calendaris dels equips base del NB Olesa (de categoria cadet fins a premini). La primera fase de la competició oficial per a tots aquests equips començarà el proper 30 de setembre i finalitzarà el 17 de desembre. Un equip ha quedat enquadrat en el nivell A -preinfantil masculí vermell-, 9 equips jugaran a nivell C -cadet femení, cadet masculí B, infantil masculí, preinfantil femení, mini masculí vermell, mini femení vermell, premini masculí vermell, premini masculí negre i premini femení- i un equip ho farà al nivell D -preinfantil masculí negre-.

El cadet femení, de Maria Cerezuela, obrirà la competició a la pista de l’Artés. Els rivals en aquesta primera fase seran, a més de l’Artés, el CB Igualada D, el CB Navàs, el Bàsquet Joviat B i el SA Súria. La primera fase clourà amb la visita del CB Navàs a Olesa. Calendari cadet femení 2017-2018 nivell C.

El cadet masculí B, de Joan Gotsens i Meritxell Grau, debutarà a la pista del SAMA Vilanova i tindrà com a rivals, a més del conjunt del Garraf, el CB Castelldefels, el CB Gavà, el NB Vilanova i l’AE Esquitx Sant Sadurní d’Anoia. La visita del CB Gavà a Olesa serà l’últim partit de la primera fase. Calendari cadet masculí B 2017-2018 nivell C.

L’infantil masculí, de Sergi Andreu i Antoni Jiménez, s’estrenarà a la pista del CB Castellbisbal i tancaran la primera fase el 3 de desembre en el derbi davant el CB Esparreguera. Els olesans tindran com a rivals el CB Castellbisbal, el Vilabàsquet, el CB Abrera i el CB Esparreguera B. Calendari infantil masculí 2017-2018 nivell C.

El preinfantil masculí vermell, de Xavier Armengou, Gerard Carrera i Jordi Joaní, tindrà com a rivals al Joventut Les Corts, SE Casal Vilafranca del Penedès, Bàsquet Ribes, CB Prat i JAC Sants. Els olesans debutaran a Sant Pere de Ribes i tancaran la primera fase a la pista del Casal Vilafranca. Calendari preinfantil masculí vermell 2017-2o18 nivell A.

El preinfantil masculí negre, de Hilario Navarro i Marta Flores, visitarà la pista del CB Sant Andreu de la Barca i s’acomiadarà de la primera fase rebent el CB Sant Joan Despí C. A més del CB Sant Andreu de la Barca i el CB Sant Joan Despí C, la Creu Alta Sabadell i el CB La Mercè Martorell, seran els rivals dels olesans. Calendari preinfantil masculí negre 2017-2018 nivell D.

El preinfantil femení, de Víctor Expósito i Olga Calabuig, s’enfrontarà al CB Solsona a casa en la primera jornada i al Bàsquet Joviat C, en l’última, també a casa. Els olesans tindran com a rivals el Bàsquet Joviat C, el CB Castellet, el SA Súria, el CB Solsona i el CB Prats de Lluçanès. Calendari preinfantil femení 2017-2018 nivell C.

El mini masculí vermell, dirigit per Joan Gotsens i Joan Margarit, s’estrenarà el 7 d’octubre rebent al BC Tecla Sala B i finalitzarà la primera fase a la pista de l’AE MVP Cervelló. Els olesans tindran com a rivals el BC Tecla Sala B, el CB Martorell, l’AE MVP Cervelló i el CB Sant Josep Obrer. Calendari mini masculí vermell 2017-2018 nivell C.

El mini masculí negre, de Jonatan Lamhamdi, és l’únic equip que, de moment, encara no té calendari assignat.

El mini femení vermell, de Cèlia Cerezuela, Eva Almasqué i Jana Garcia, debutarà rebent el Paidos Sallent i acabarà la primera fase a la pista del Bàsquet Joviat. Les olesanes tindran com a rivals el Paidos Sallent, el Bàsquet Joviat, el CB Llívia-Puigcerdà i el CB Esparreguera. Calendari mini femení vermell 2017-2018 nivell C.

El mini femení negre, d’Alfonso Barranco i Edu Benaiges, començarà i acabarà la primera fase a casa davant el Bàsquet Oms i La Salle Manresa B, respectivament. Els rivals de les olesanes seran el Bàsquet Oms, La Salle Manresa B, el Bàsquet Berga i el CB Santpedor. Calendari mini femení negre 2017-2018 nivell C.

El premini masculí vermell, entrenat per Pol Llobera i Enric Aliaga, debutarà a la pista del Bàsquet Molins 2008 i finalitzarà la primera fase rebent el CN Caldes. Els rivals dels olesans seran el Bàsquet Molins 2008, el CN Caldes de Montbui, el CB Castellar del Vallès i el CB Cerdanyola del Vallès. Calendari premini masculí vermell 2017-2018 nivell C.

El premini masculí negre, de Víctor Expósito i Arnau Garcia, debutarà a Olesa davant el AB Cunit i l’última jornada a la pista del CB Calafell. Els olesans tindran com a rivals, l’AB Cunit, el CB Cornellà, el CB Viladecans i el CB Calafell. Calendari premini masculí negre 2017-2018 nivell C.

El premini femení, amb Paco Cornejo i Txell Montserrat a la banqueta, s’estrenarà a casa davant el CB Castellbisbal i s’acomiadarà a la pista del Basket Almeda. Els rivals de les olesanes en aquesta primera fase són el CB Castellbisbal, el Femení Castelldefels 2008, CB Montpedrós, Basket Almeda i el Centre Catòlic L’Hospitalet. Calendari premini femení 2017-2018 nivell C.