Sant Boi, punt de partida a Primera

Els olesans s’estrenen aquest diumenge a Sant Boi © Svetlana Akimova

Sènior masculí A | CB IPSI B vs NB OLESA
L’NB Olesa tindrà un debut d’alçada a Primera Catalana a la pista del Bàsquet Sant Boi, recent ascendit de Copa Catalunya. L’equip d’Àlex Avilés haurà de presentar-se sense complexes i, tot i que no ha pogut diposar de tots els efectius en aquesta pretemporada, compta amb una plantilla per plantar cara a qualsevol rival. El Bàsquet Sant Boi ha mantingut bona part de la plantilla del curs passat a Copa Catalunya. David Checa s’ha recuperat a temps després de la lesió al tormell i l’única absència serà Cesc Clanchet, amb molèsties al genoll que l’apartarà unes setmanes de l’equip.

Sènior femení A | NB OLESA vs Grup Barna B
Les olesanes posaran la cloenda del 4t Memorial Joana Grau en un diumenge de moltes emocions al Pavelló de bàsquet. El conjunt d’Andreu Aguilà s’estrena a Segona Catalana davant el filial del Grup Barna amb la intenció de sumar la primera victòria del curs. Les olesanes volen dedicar la victòria a Cèlia Cerezuela, qui va lesionar-se a principi de pretemporada. Les barcelonines, que l’han passat van disputar les fases de descens de categoria, no vindran de convidades de pedra del Memorial Joana Grau.

Cadet masculí A | Bàsquet Sitges vs NB OLESA
L’equip de Ferran Cunillé s’estrena en una categoria desconeguda, la Interterritorial. Tot i les dificultats en els entrenaments per la coincidència de les vacances d’estiu, els olesans arriben al debut a la competició amb la intenció de millorar especialment en defensa després de l’enfrontament entre setmana davant el júnior masculí de l’NB Olesa. Els jugadors que han estat a cavall amb el júnior aquest estiu arriben amb una passa més que la resta. ‘Cuni’ tindrà les baixes d’Ivan Garcia, per motius personals, i Eudald Safont, per lesió.

Cadet femení | CB Castellbisbal vs NB Olesa
Després de dues setmanes d’entrenament, s’estrena en pretemporada un dels nous equips de l’NB Olesa aquest curs dirigit per Maria Cerezuela. A Castellbisbal, les olesanes tindran una bona prova per veure com reacciona el grup al canvi de categoria i a la tornada a la competició al marge del marcador final.

Preinfantil masculí negre | NB OLESA vs CB Esparreguera
Els olesans tindran la primera presa de contacte amb la pista llarga en el primer partit de pretemporada. A més, l’equip compta amb moltes novetats i serà un bon moment perquè els companys comencin a agafar sinèrgies. Tot això dins el marc del 4t Memorial Joana Grau.

Preinfantil masculí vermell | NB OLESA vs CB Igualada
En el marc del 4t Memorial Joana Grau, els olesans s’estrenaran en aquesta pretemporada. Una de les novetats principals per aquest curs és el canvi en les dimensions de la pista, un fet que caldrà veure com s’hi adapten els jugadors.

Preinfantil femení | NB OLESA vs Escola Joviat
El conjunt de Víctor Expósito disputarà el primer partit de pretemporada amb un factor afegit: la llargària de la pista. Les olesanes tastaran, per primer cop, unes noves mides en el terreny de joc. A l’equip s’afegirà Alba Soldado, del mini vermell femení.

Mini vermell femení | NB OLESA vs BBC
L’equip de Cèlia Cerezuela juga el seu primer partit de preparació davant el Badalona Bàsquet Club. Serà una bona ocasió per començar a veure com afronta el col·lectiu les situacions del joc.

Des de l’NB Olesa us recordem que aquest diumenge 17 de setembre tindrà lloc el 4t Memorial Joana Grau amb activitats durant tot el dia.