Calendaris confirmats

El júnior masculí jugarà un any més a Interterritorial © Svetlana Akimova

El sènior femení B i els dos equips que juguen en la categoria interterritorial, el júnior masculí i el cadet masculí A, ja coneixen el calendari de partits de la temporada 2017-2018. El cadet masculí A, dirigit per Ferran Cunillé, serà el més matiner a estrenar-se en competició oficial. Ho farà aquest dissabte, 16 de setembre (16.00 hores) a la pista del Bàsquet Sitges. El sènior femení B ho farà el 24 de setembre i el júnior masculí, l’1 d’octubre.

Cadet masculí A: el més matiner

El cadet masculí A obrirà la competició aquest proper cap de setmana a Sitges. L’estrena a Olesa serà el 27 de setembre davant el Bàsquet Neus. Els olesans tancaran el curs el 19 de maig a la pista del CB Sant Joan Despí. Els rivals aquest curs per l’NB Olesa són el Basket Almeda, CB Vila-seca, AE Badalonès, CN Terrassa, CB Sant Joan Despí, La Salle Ploms Reus, Bàsquet Sitges, Bàsquet Neus, CB Tarragona, Creu Alta Sabadell, CN Sabadell, CB Cerdanyola i JAC Sants C.

Calendari cadet masculí A temporada 2017-2018

Sènior femení B: Barcelona, inici i final

El sènior femení B competirà al grup 1 de la categoria sots25. L’equip dirigit per Oriol Franch i Joan Pascual debutarà el 24 de setembre a la pista del Jesús Maria Sant Andreu, a Barcelona. Les olesanes jugaran el primer partit a casa l’1 d’octubre davant el CE Sant Nicolau i tancaran la lliga el 26 de maig a la pista de Dominiques de l’Ensenyament, també a Barcelona. Els rivals de l’NB Olesa aquest curs són l’AE Badalonès, Sant Cebrià-CB Tiana, CEB El Papiol, UE Barberà, Dominiques de l’Ensenyament, Bàsquet Pratenc, Jesús Maria Sant Andreu, CE Sant Nicolau, Femení Castelldefels, Basket Coras, FC Martinenc, CB Parets i CB Ipsi.

Calendari sènior femení B temporada 2017-2018

Júnior masculí: una lliga molt competitiva

El júnior masculí, amb Xavi Armengou a la banqueta, competirà un any més a categoria Interterritorial. Els olesans debutaran el 30 de setembre a la pista del CB Sant Pere, a Terrassa. El primer compromís a casa serà el 7 d’octubre davant el CB Castellbisbal. L’NB Olesa tancarà la competició el 5 de maig a la pista del QBasket Sant Cugat. Els olesans tindran com a rivals el CN Sabadell, CE Sant Nicolau, UE Sant Cugat, BC Morabanc Andorra, CB Castellbisbal, CB Esparreguera, CB Sant Pere Terrassa, Sedis La Seu d’Urgell, QBasket Sant Cugat, CN Terrassa i Bàsquet Pia Sabadell.

Calendari júnior masculí temporada 2017-2018