Relleu a la banqueta

Josep M. Òrrit ha estat destituït com a tècnic del sènior masculí A © Svetlana Akimova

El NB Olesa ha destituït Josep M. Òrrit de la banqueta del sènior masculí A, de Primera Catalana després d’un any mig de la seva arribada a la banqueta olesana. La direcció esportiva de l’entitat ha triat Albert Barrachina i Ferran Cunillé, qui formen part de l’staff tècnic, com a substituits d’Òrrit de forma provisional. El club agraeix públicament la dedicació d’Òrrit durant la seva etapa al capdavant de l’equip olesà.

El tècnic de Sant Fruitós de Bages, que ahir es va acomiadar de la plantilla, va arribar el març de 2018 substituïnt José Carlos Suárez, qui havia rellevat feia un mes i mig Àlex Avilés de la banqueta de l’NB Olesa. En l’impàs entre Suárez i Òrrit, Albert Barrachina i Ferran Cunillé ja van dirigir provisionalment l’equip fins a l’arribada de l’entrenador bagenc. Òrrit va ser capaç de capgirar la delicada situació dels olesans i aconseguir la permanència a Primera Catalana de forma èpica a Santa Eugènia de Berga.

En una nota, Òrrit ha assegurat que “m’enporto el millor del club i de tots, sobretot la bona relació que he tingut amb els entrenadors de la casa, el president i la junta directiva”. En relació a la trajectòria esportiva, el tècnic bagenc ha reconegut que “la permanència a Primera Catalana va ser merescuda i guanyada a pols” i ha pronosticat que “a final de temporada, l’equip estarà en la part més alta de la categoria”. L’NB Olesa que aquest cap de setmana no té competició per l’aturada amb motiu de la celebració de l’AllStar de Copa Catalunya, no té partit oficial fins el 2 de febrer quan visiti la pista de l’AD Torreforta.