Albert Barrachina i Ferran Cunillé, presentats com a nous inquil·lins de la banqueta olesana © NBO

La dupla Albert Barrachina i Ferran Cunillé ja ha iniciat una nova etapa al capdavant del sènior masculí A de l’NB Olesa. Després de la destitució -la setmana passada- del fins ara tècnic Josep M. Òrrit, Barrachina i Cunillé han agafat les regnes de l’equip olesà amb la mirada posada dissabte en el partit a la pista de l’AD Torreforta. Tots dos coincideixen a assegurar que “dirigir l’NB Olesa és un repte amb la intenció d’implicar al màxim la plantilla”.

Albert Barrachina (Barcelona, 1978) té una llarga experiència al món del bàsquet alternant la figura de primer i segon entrenador. L’any 2003 va ser segon amb el desaparegut CB Olesa, a Lliga EBA i, un any més tard, també com a segon, al CB Santfeliuenc, a Copa Catalunya. La temporada 2005-2006 va dirigir el CB Sant Andreu de la Barca (Tercera Catalana) i abans de recal·lar a l’staff tècnic del NB Olesa va ser segon del CB Esparreguera durant tres temporades. Barrachina assegura que “tot i que l’equip ha funcionat a nivell de resultats, la dinàmica col·lectiva no era l’adequada. Això passa per augmentar exponencialment el nivell de competitivitat als entrenaments”.

Ferran Cunillé (Olesa de Montserrat, 1994) respira el bàsquet olesà pels quatre costats. Abans d’arribar a l’staff tècnic del sènior masculí A -hi forma part des de fa una temporada i mitja- s’ha forjat en els equips base de l’NBO. El curs passat va ser l’artífex del bon paper que va fer el cadet masculí a Interterritorial. “Hem de recuperar les sensacions que s’han anat perdent en els darrers mesos. Poder aportar el teu granet de sorra per capgirar la dinàmica de l’equip és engrescador”, apunta.

A Olesa han posat el comptador a zero. A la temporada li resten 13 partits i l’únic objectiu a curt termini és que l’equip ofereixi la millor versió a la pista. Abans de l’aturada nadalenca, l’NB Olesa va encadenar quatre victòries seguides però des de la derrota a Almeda no ha aixecat el cap i encadena tres derrotes seguides. Cunillé reconeix que “tot passa per tornar a creure-hi, la capacitat i la facilitat de veure i entendre el bàsquet d’aquests jugadors és molt allargada. Hem de tornar a tenir les ganes de competir cada minut del partit i estem en el camí i ben vius”. La primera plaça és a només tres victòries però a Olesa volen caminar pas a pas.