Nous contricants per al 2018

Els equips de promoció ja coneixen els seus rivals per al 2018 © Svetlana Akimova

Els equips de promoció del Nou Bàsquet Olesa ja coneixen els rivals i el calendari de la fase regular que començarà el cap de setmana del 13 i 14 de gener de 2018. Fins a quatre equips jugaran en un nivell superior respecte a la fase prèvia:  el premini masculí vermell -de C a B2-, el mini femení vermell -de C a B1-, el preinfantil femení -de C a B- i el preinfantil masculí vermell -de l’A1 al nivell A-. La resta d’equips es mantindran en el mateix nivell, cap s’ha vist implicat a descendir de nivell.

El cadet masculí B, de Joan Gotsens i Meritxell Grau, jugarà al grup 2 en el nivell C-2 i tindrà com a rivals el CB Castellet, La Salle Manresa, AE MVP Cervelló, CB Torà, CB Llívia-Puigcerdà, CB Sant Andreu de la Barca i Sfèric Terrassa. Els olesans, que van finalitzar la fase prèvia en quart lloc (3-7), s’estrenaran a la pista de l’AE MVP Cervelló. El cadet femení, de Maria Cerezuela, seguirà a nivell C i tindrà com a rivals el CB Corbera, l’AE Esquitx Sant Sadurní, Bàsquet Sitges, CB Abrera, CB Igualada, BC Sant Joan Despí i CB Joventut Castelldefels. Les olesanes van acabar invictes (10-0) després de 10 jornades en la fase prèvia de la competició.

L’infantil masculí es manté a nivell C i obrirà l’any a casa davant la UE Sant Cugat. La resta de rivals seran el CEB Sant Jordi, UE Ripoll, Bàsquet Navarcles, CB Sant Pere, Bàsquet Piera i Sfèric Terrassa. L’equip de Sergi Andreu va acabar la fase prèvia en quart lloc amb un balanç de 4-4 després de 8 jornades. El preinfantil masculí negre, d’Hilario Navarro, seguirà a nivell D i tindrà com a rivals la Creu Alta Sabadell, amb qui debutarà el 14 de gener, a més del CB Sant Feliu de Codines, CB La Mercè, CB Les Franqueses, UB Mir i CB Vila de Montornès. Els olesans van finalitzar la fase prèvia en segona posició (5-3) després de 8 jornades.

El preinfantil masculí vermell passa de nivell A-1 a A, un esglaó superior. Els rivals de l’equip dirigit per Xavi Armengou seran el CB Cerdanyola, CN Sabadell, CE Força Lleida, Club Joventut Badalona, BC Sant Quirze Vallès i SE Casal Vilafranca. Les olesanes, que van finalitzar la fase prèvia com a líders (7-1), s’estrenaran a la pista del CE Força Lleida. El preinfantil femení, al nivell B, obrirà la segona fase del campionat a casa davant el CB Matadepera. La resta de rivals per a les olesanes seran la UE Sant Cugat, CB Manlleu, CB Can Parellada, CB Solsona i BC Canovelles.

En categoria mini, el masculí negre s’estrena al nivell D-2 a la pista del Joventut Castelldefels. Els seus rivals seran el Bàsquet Sant Boi, CB Masquefa, CB Sant Andreu de la Barca, Sama Vilanova i CB Begues. Mentrestant, el masculí vermell, de Joan Gotsens, es manté a nivell C-1 i tindrà com a rivals el Bàsquet Manresa, AE Moià, AE MVP Cervelló, CB Nàvas, Bàsquet Berga, Bàsquet Piera i CB Esparreguera. Mentrestant, el mini femení negre, de Sito Barranco, jugarà al nivell C-2 i tindrà com a rivals el Femení Osona, CB Roda, CB Llívia-Puigcerdà, CB Centelles, CB Santpedor i Paidos-Sallent. En la fase prèvia les olesanes van acabar amb un balanç de 2-6. El mini femení vermell s’estrenarà al nivell B-1 davant l’AE Minguella, de Badalona. Les olesanes també s’enfrontaran al CB Esparreguera, SESE B, AEC Collblanc, JET i Bàsquet Molins. L’equip de Cèlia Cerezuela es manté invicte després de 8 jornades en la fase prèvia (8-0).

En categoria premini, el masculí negre jugarà al nivell D-1 i debutarà a la pista del CB La Mercè. Durant la fase regular també es veurà les cares al Regina Carmeli, UE Barberà, CB Matadepera, CB Nou Badia, CB Sant Andreu de la Barca i CB Can Parellada. En la fase prèvia, els olesans van acabar amb un balanç positiu (6-2). El masculí vermell, de Pol Llobera, ha estat enquadrat al nivell B-2 i jugarà davant el Bàsquet Navarcles, CB La Garriga, CB Torelló, CB Granollers, CB Igualada, CB Sant Celoni i CB Solsona. Els olesans han fet una fase prèvia perfecta i es mantenen invictes (8-0). El femení, que dirigeix Paco Cornejo, jugarà al nivell C-2 i tindrà com a rivals el Sant Quirze BC, Barça CBS, Basket Almeda, Escola Pia Sabadell, Manyanet Sant Andreu i CE Maristes Sants-Les Corts. Les olesanes van finalitzar la fase prèvia amb un balanç negatiu (2-6).